New

Zorgvacatures n.a.v. Corona

Zorgvacatures n.a.v. Corona

Door de uitbraak van het coronavirus zal de beschikbare zorg in Nederland de komende periode naar verwachting zeer sterk onder druk komen te staan. Wegens de uitbraak zijn zodoende alle helpende handjes van harte welkom. Heb jij een diploma en ervaring in de zorg? Een hart van goud en weet jij in tijden van crisis van aanpakken? Dan zijn wij per direct opzoek naar jou! Voor deze functies zijn wij opzoek naar gediplomeerde zorgtoppers in de gehele regio Brabant, Gelderland en Limburg.

Het voordeel van werken bij Bodi zijn de snelle contacten, korte lijntjes en de aandacht voor balans tussen werk en privé. Schakelen via whatsapp is een van de vele mogelijkheden bij Bodi. Binnen enkele dagen een passende flexibele baan waar jij je eigen uren in mag delen en je al je energie kwijt kan. Herken jij jezelf hierin en ben jij woonachtig in Brabant, Gelderland of Limburg? Solliciteer dan direct en wij gaan met jou aan de slag!

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Je hebt aangegeven dat je dinsdag graag wilt werken. Het Bodi team heeft een leuke dienst voor je gevonden en belt je op om aan te geven waar je mag gaan werken. Er wordt aan je uitgelegd waar de afdeling is, wat de zorgvraag is en bij welke collega je op de afdeling mag melden. De collega op de afdeling vangt je op en je dienst kan beginnen! Nadat je heerlijk hebt gewerkt op de afdeling en je weer zorgbehoevende blij hebt gemaakt met jouw goede zorg neemt het Bodi team contact met je op. Het Bodi team is benieuwd na hoe je de dag hebt ervaren en biedt je een luisterend oor. Mocht de afdeling helemaal bij je passen, wordt er direct gekeken of je meer diensten ingepland kan worden.

Wat verwachten we van jou :

• Een diploma in de zorg, helpende, verzorgende IG, verpleegkundige
• Ervaring in de zorg
• Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
• Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten :

• De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
• De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
• De mogelijkheid tot een vast contract
• Leuke werkzaamheden in de zorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
• Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
• Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Kim:Raad Bodi aan, aan iedereen die een baan zoekt in de zorg! Overal erg bij betrokken en begeleiden je enorm in het zoeken voor een leuke werkplek! Binnen 1 week had ik al een erg leuke werkplek waar ik nu ook blijf werken en mijn opleiding ga volgen, enorm gegroeid in de tijd dat ik bij Bodi heb gewerkt! Mocht je ooit niet aan je uren kunnen komen zorgt Bodi ervoor dat dit z.s.m. geregeld word! Erg fijne tijd gehad daar ! Zeker een aanrader voor alle zorgtoppers!.”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht