Zorgtoppers regio Brabant gezocht

Ben jij de spin in het web die wij zoeken? Is werken op meerdere locaties voor jou een echte uitdaging en ben jij in het bezit van een zorg diploma? Dan zijn wij opzoek naar jou. In de regio Brabant zijn wij opzoek naar oproepkrachten die we kunnen inzetten op meerdere locaties in de regio. Het leuke van dit werk is dat je heel veel verschillende doelgroepen ziet en werkt met veel leuke en gezellige collega’s.

 Werken als zorgtopper bij Bodi heeft meer mogelijkheden. Zo vinden wij balans tussen werk en privé heel belangrijk en staan wij altijd voor jou klaar. De lijntjes zijn kort en laagdrempelig. Je kunt altijd even binnen lopen of een whatsappje sturen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij Bodi sta jij op nummer één!

Hoe ziet jou dag eruit?

Vandaag start jou eerste dag in Boxmeer. Je mag je melden op de PG afdeling bij Pieter en hij leidt jou vandaag even rond. Samen gaan jullie aan de slag met de cliënten, het is woensdag en dit betekend dat meneer Klaassen van kamer 5 gedoucht moet worden. Dit is een zware cliënt wat betekend dat je dit samen met jou collega gaat doen. Meneer Klaassen is een echte lolbroek en grapt er wat op los met jou als nieuwe zorgtopper. Als jou dienst afgelopen is ga jij fijn naar huis en belt Bodi jou even om te vragen hoe het gegaan is? We zijn benieuwd of jij het leuk vond. Zo ja kom jij boven aan de lijst en gaan we jou uiteraard vaker bellen voor deze locatie. Morgen mag jij op een locatie in Beugen werken. Wij wensen jou veel succes en wachten met vertrouwen af of jij dit net zo leuk vind als in Boxmeer!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, helpende/verzorgende IG/ verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht