Zorgtopper (zonder diploma) Eindhoven 

Affiniteit met de zorg, maar geen diploma? Wij hebben een enorm leuke uitdaging in de omgeving van Eindhoven waar jij intern wordt opgeleid tot Helpende in de thuiszorg! Bodi bied je de mogelijkheid om per direct aan de slag te gaan bij een gezellige thuiszorgorganisatie, welke zich richt op cliënten met een fysieke beperking. De cliënten wonen allemaal zelfstandig maar hebben hulp nodig bij de dagelijkse levensverrichtingen. Hier help jij ze bij!

BODI vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Daarom luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Tevens begeleiden we je gedurende het gehele proces naar een nieuwe baan, maar ook zeker daarna! We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat aan het eind van dit gesprek een perfecte match tot stand komt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door je collega’s op het kantoor. Je pieper gaat, je ziet dat het gaat om de woning van meneer Cremer. Zijn huis staat op loopafstand van het kantoor. Je gaat kijken waar je meneer Cremer mee van dienst kunt zijn. Aan het einde van je dienst ga je moe maar voldaan naar huis, jij hebt er namelijk voor gezorgd dat de cliënten goede zorg hebben ontvangen!

Wat verwachten we van jou: 

  • Affiniteit met de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg
  • Zorg diploma is een pré

Dit is wat je van Bodi mag verwachten: 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marialisa: “Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten. Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht