Zorgtopper in Blerick

 Voor een gezellige organisatie in Blerick zijn wij opzoek naar een echte helpende/verzorgende IG alleskunner in de zorg.  De woon-zorgorganisatie waar jij komt te werken bestaat uit 4 kleine woongroepen van 8 mensen die een zo normaal mogelijk bestaan proberen te realiseren. Het doel van het kleinschalig wonen is dan ook om een echt thuis te creëren voor de cliënten en dit doen we graag samen met jou. Kun jij zorgen voor dat warme bad waar jouw cliënten in thuis horen? Zorg jij er samen met jou collega zorgtopper in Blerick voor dat het voor de cliënten één echt thuis word? Dan zijn wij opzoek naar jou.

 Zodra jij dat warme bad aan jouw cliënten kan bieden, bieden we jou dat zelfde warme bad bij Bodi. Bodi zet jou op nummer één en vind het belangrijk dat jij als zorgtopper goed in je vel zit. Dit doen wij onder andere door jou zelf je eigen agenda in te laten delen, zodat er een goede balans tussen werk en privé ontstaat. Ook vinden we het belangrijk dat we echte interesse in jou hebben en jou overal in begeleiden. Wij gaan graag met jou mee naar het eerste gesprek en zorgen er voor dat alles voor je geregeld word. Het contact met team Bodi is laagdrempelig en met een appje kunnen wij jou overal mee helpen. Wij hopen jou op te mogen nemen in ons warme bad.

 Hoe ziet jou werkdag eruit?

 De ochtend begint goed, samen met jouw collega zit je in de woonkamer de overdracht van de nacht door te lezen. Nog een paar slokken Koffie en je kunt aan de slag. Aangezien je 8 cliënten hebt betekend dit dus ook dat je alle tijd voor je cliënten kan nemen in de ochtend. Heb jij alle cliënten samen met jouw collega verzorgt en zit iedereen in de woonkamer aan het ontbijt? Dan zit de ochtend routine erop. In de middag vind er een activiteiten planning plaats en zorg jij dat de cliënten het helemaal naar hun zin hebben. Dan zit jou dienst er al weer op. Je draagt de cliënten over aan de avond dienst en gaat zelf weer lekker op huis aan.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus) / verzorgende (IG)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek in Mill en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht