Zorgtopper somatiek gezocht in Venray

 Voor een mooie locatie in Venray zijn wij opzoek naar een helpende (plus)/ verzorgende (IG) die van aanpakken houd. Het woon-zorgcentrum in Venray staat in een vriendelijke wijk die nog volop in ontwikkeling is. Op de begane grond van het woon-zorgcentrum bevindt zich een ontmoetingsplek voor de bewoners maar ook voor de buurt. Naast dat het woon-zorgcentrum in Venray een verzorgingstehuis is, is het vooral een plek om een nieuw thuis voor de cliënt te creëren. Dit doen wij graag met jou, jij als zorgtopper weet als geen ander een veilige haven te creëren voor iedere cliënt en zorgt er met jou warme glimlach voor dat iedereen op zijn/haar gemak is. Herken jij jezelf nu hierin? Lees dan snel verder.

 BODI is op zoek naar een helpende (plus)/verzorgende (IG). Je kan bij Bodi diensten werken, die geheel in jouw agenda passen. Je bent dus eigen regisseur over je diensten! Hoe ideaal is dat? Daarnaast staan jouw wensen en behoeften bij ons hoog in het vaandel. We maken altijd eerst kennis met je én gaan ook gezellig mee op het gesprek bij de zorginstelling. Het contact met Bodi is warm en laagdrempelig en met een appje kan je ons al snel bereiken.

 Hoe ziet jou werkdag eruit?

 Je wordt warm verwelkomd door meneer de Groot ”Goedenavond”! Hij geeft aan dat hij vandaag tijdens de dagbesteding heeft getimmerd, je bent natuurlijk erg benieuwd en gaat meteen zijn timmerwerk bewonderen. Daarna bespreek je samen met je collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar hoede en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Wanneer jouw dienst voorbij is en alle bewoners zijn geholpen, dan zit jouw gevarieerde werkdag er al weer op.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus) / verzorgende (IG)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek in Mill en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht