Zorgtopper somatiek gezocht in Sint Anthonis

 Voor een zorgcentrum in Sint Anthonis zijn wij opzoek naar een verzorgende IG/ Verpleegkundige die een gouden hart heeft. Heb jij een sterke verzorgende mentaliteit, vind jij het leuk om bezig te zijn en om ondertussen toch nog in contact te staan met de natuur? Dan ben jij van harte welkom om een kopje koffie met ons te komen drinken! Het zorgcentrum staat in het dorp met een mooie landschapstuin waar de cliënten uitzicht op hebben. Ook een dierenweide waar je fijn met de cliënten doorheen kunt wandelen is op loopafstand. Er heerst een fijne en gemoedelijke sfeer in het zorgcentrum in Sint Anthonis met een centrale ontmoetingsplek waar je fijn kan zitten met je collega’s.

 Waarom zou jij voor Bodi kiezen? Ik ga het je uitleggen. Er zijn vele voordelen van het zijn van een zorgtopper bij Bodi. Bodi staat voor Balans, tussen werk en privé. Je bepaalt zelf je uren, je agenda en het soort werk wat je wil doen. Samen met jou en onze opdrachtgevers zoeken we een plek waar jij je echt fijn en gewaardeerd voelt. Een plek waar je kan ontwikkelen en je dromen kunt doen uitkomen. Dit zowel privé als op werkgebied. Je kunt altijd op ons rekenen! Wij zijn er altijd en hebben oprechte interesse in jou! Er is altijd een luisterend oor voor jou verhaal, werk en privé. Wij verwelkomen je graag in dit warme bad!

Hoe ziet jou dag eruit?

Jou avonddienst start vanavond samen met jou favoriete collega! Het is altijd een groot feest als jullie samenwerken en dit merken ook de cliënten. De muziek gaat lekker aan en samen met de cliënten zingen jullie oud Hollandse liedjes. Om 17:30uur gaan jullie in de woonkamer met alle cliënten wat eten. Om 19:00uur is het tijd om even zelf wat te gaan eten met je collega’s voor je de drukke avond ingaat. Als jullie aan de avond routine beginnen gaan jullie samen alle cliënten klaar maken om naar bed te gaan. Je zegt de cliënten welterusten en legt ze in bed. Aan het einde van jou avonddienst om 22:30uur bespreek jij de cliënten met de nachtdienst en is het ook voor jou tijd om fijn naar huis en naar bed te gaan!

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG/ verpleegkundige
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

Uploaden CV

niet verplicht