Zorgtopper gezocht in Nieuw Bergen

Ben jij een echte zorgtopper met een hart van goud, kunnen de cliënten altijd op jou terug vallen en maak jij alle tijd voor ze vrij? Dan zijn wij opzoek naar jou! Een echte zorgtopper die weet wat hij/zij doen moet. Hoe stel je een cliënt op zijn/haar gemak en hoe zorg je ervoor dat jij maar ook de cliënten lekker en goed in hun vel zitten. Voor een zorgcentrum in Nieuw Bergen zijn wij opzoek naar een heuse zorgtopper. Het zorgcentrum heeft altijd de deur open en probeert buiten naar binnen te halen. Het zorgcentrum in Nieuw bergen ligt in een natuurrijke omgeving waar je fijn kunt fietsen en wandelen. Familie en vrienden zijn altijd welkom en ook voor jou als zorgtopper staan de deuren voor de toekomst wagenwijd open!

 Waarom werken bij Bodi zoveel voordelen heeft? Bodi staat voor een goede balans tussen werk en privé. Je bepaalt je eigen agenda en dus uren, wij staan altijd voor jou klaar om jou te helpen waar nodig.  Samen met jou en het zorgcentrum in Nieuw Bergen kijken we of jij helemaal op je plek zit op de somatische afdeling en laten we jou groeien in jou ontwikkeling. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou en vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit!

Hoe ziet jou dag eruit?

 Vandaag komt er een nieuwe cliënt binnen, mevrouw Manders. Jij als zorgtopper van Bodi mag dit vandaag gaan coördineren. De familie van mevrouw heeft het appartement helemaal ingericht en klaar gemaakt voor de komst van mevrouw. Omdat je samen met het team van zorgtoppers mevrouw helemaal op haar gemak wil laten zijn heb jij de boel lekker versiert en een grote taart gemaakt om die met mevrouw, haar familie en alle cliënten en collega’s lekker op te eten.  Mevrouw vind het natuurlijk wel spannend maar is blij dat de deur voor haar familie en vrienden altijd openstaat. Jij bespreekt samen met de familie en mevrouw het zorgplan en spreekt af hoe de komende dagen gaan verlopen. Omdat jij het proces gecoördineerd hebt mag jij de komende dagen samen met je collega’s mevrouw goed begeleiden in de verzorging. Spannend maar wel heel leuk! Mevrouw heeft er zin in en is blij met jou komst! Aan het einde van jou dienst ga je nog even afscheid nemen van mw. En zegt dat je morgen om 07:00uur weer voor haar klaar staat om haar te ondersteunen.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: Hele goede service, werd binnen 2 werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Ik zou Worxx zorg zeker aanraden bij anderen.”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht