Zorgtopper somatiek gezocht in Horst

 Voel jij je helemaal thuis in de Somatiek, en heb jij een helpende (plus)/ verzorgende (IG) achtergrond, dan zit je op de goede plek. Wij zijn voor een somatische afdeling in Horst opzoek naar een echte zorgtopper. Voor jou kent de zorg geen geheimen en je bent een echte aan pakker. Het woon-zorgcentrum in Horst bevindt vlakbij het centrum maar heeft toch nog veel groen in en romdom het woon-zorgcentrum. Krijg jij al helemaal zin om in dit super leuke woon-zorgcentrum in Horst aan de slag te gaan werken? Lees dan snel verder!

 Word jij een echte zorgtopper bij Bodi? Dan hebben we nog veel meer te bieden. Bodi is een warm bad waar we graag iedereen verwelkomen.  De lijntjes binnen Bodi zijn kort en wij helpen je met alles. Van het gesprek bij de zorginstelling tot het indelen van je eigen uren. Wij vinden het belangrijk dat jij als zorgtopper goed en fijn in je vel zit en daarom is een echte balans tussen werk en privé heel belangrijk.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

 Jou avonddienst begint samen met jou andere collega’s aan het einde van de middag. De bewoners hebben zin in een lekkere bak koffie en vinden het fijn als je even een praatje komt maken. Omdat de cliënten zelf de regie in handen hebben word er door sommige in de middag warm gegeten en sommige in de avond. Dit mag jij als zorgtopper verzorgen. Je zorgt dat alle cliënten wat te eten hebben en proactief als jij bent leg je alvast wat spullen klaar voor het avondritueel. Fijn als jij of jou collega’s de cliënt klaar gaat maken voor de nacht. Als iedereen wat te eten heeft is het tijd om even voor jezelf te zorgen. Ook jij moet natuurlijk een volle maag hebben om de avond te beginnen. Dan vliegt de tijd. De cliënten willen graag naar bed omdat ze moe zijn van een leuke dag met alle medebewoners.  Aan het einde van de avond doe jij de overdracht naar de nachtploeg en mag jij naar huis om ook lekker in je bed te kruipen!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende(plus) / Verzorgende IG
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek in Horst en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Muzzeyyen: Bodi is een super leuke werkgever die ik iedereen zou aanbevelen! Dus mocht je op zoek zijn naar een baan in de zorg dan zou ik Bodi aanbevelen! Super lieve leuke mensen die altijd voor je klaar staan.”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht