Zorgtopper somatiek gezocht in Cuijk!

 Wij zijn opzoek naar een echte duizendpoot met een hart van goud voor een hele gezellige locatie in Cuijk. De cliënten in Cuijk hebben nog echt de regie over hun eigen leven. Zo proberen we het ritme van hun eigen thuis aan te houden, zodat het woon-zorgcentrum in Cuijk ook echt een thuis word voor deze mensen. Jij als verzorgende IG/ verpleegkundige komt als het ware op bezoek in hun huis en bent uiteraard van harte welkom. De locatie heeft uitzicht op de maas waar je een heerlijk rondje kunt wandelen met de cliënten.

 Dan vraag jij je misschien af waarom dan bij Bodi? Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. En dit zijn kernwaarden die we ook echt nakomen. Door je eigen uren in te vullen kan jij een perfecte balans tussen werk en privé creëren. We ontdekken graag samen met jou waar jij op je plek zit en hoe jij kan groeien en bloeien in de werkomgeving. Jij bepaalt hoe je invulling geeft aan je baan, wij regelen het. Wij hebben oprechte interesse in jou, we luisteren naar je verhaal en staan altijd voor je klaar. Werk en privé gerelateerd.

Hoe ziet jou dag eruit?

Vanmorgen is het heerlijk weer en jij bent op je fiets gestapt om je richting het woon-zorgcentrum te begeven. Rustig start jij samen met jouw  collega’s de dag met een kopje koffie. Om half 8 belt meneer Diemen, hij wil graag uit bed gehaald worden en gedoucht worden. Jij neemt uitgebreid de tijd voor meneer en helpt hem. Als jullie opgestart zijn en meneer zit rustig aan zijn bakje koffie en zijn boterham belt de volgende cliënt. Je belooft meneer na de ochtend routine op te halen en naar de centrale hal te brengen. Daar is vandaag een spelletjes dag georganiseerd waar jij aan mee mag helpen. Als alle cliënten klaar zijn om de dag te beginnen gaan jullie met de hele groep naar beneden en hebben jullie een fijne ochtend. Bij een speciale dag hoort ook een speciale lunch die gezamenlijk word opgegeten. In de middag vinden verschillende cliënten het prettig om even te gaan rusten. Aan jou de taak om de cliënten naar boven te brengen en even op bed te leggen. Om half 3 zit jou dienst er al weer op. De dag is voorbij gevlogen. Wat is het toch leuk om de cliënten in het zonnetje te zetten! Voldaan stap jij op je fiets om naar huis te gaan.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG/ verpleegkundige
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: Ze zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil.”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht