Zorgtopper gezocht voor NAH afdeling in Cuijk

Wil jij graag werken op een NAH afdeling en voel jij je hier helemaal op je gemak? Dan is deze vacature wel iets voor jou. Voor een fijn gelegen woon-zorgcentrum in Cuijk zijn wij opzoek naar een echte zorgtopper in hart en nieren. Weet jij je weg te vinden op een NAH afdeling en vind je het interessant om hier elke dag weer een beetje meer van en over te leren. Dan zit je op de goede plek. De NAH afdeling in Cuijk is een warm bad waar iedereen welkom is. Er zijn vaste cliënten die er altijd zijn maar er is ook een speciale plek voor cliënten waarvan normaal de partner voor ze zorgt en deze nu op vakantie is. Deze cliënten komen dan tijdelijk en jij zorgt ervoor dat het ze aan niks ontbreekt. Klinkt dit je nu interessant in de oren? Lees dan snel verder!

Bij Bodi is het de bedoeling dat jij je helemaal op je gemak voelt. Jij hebt de regie in handen en wij kijken samen met jou waar jij op je plek bent en wat jij fijn vind. Jij bepaalt zelf welke uren je beschikbaar bent en zorgt zo voor de perfecte balans tussen werk en privé. Bodi is een echt warm bad en hier willen we jou graag in opnemen. De lijntjes zijn kort en laagdrempelig, bij problemen of nieuwtjes is een appje genoeg om contact te leggen met het Bodi team. Zo staan wij allemaal klaar om jou dag in dag uit overal mee te helpen.

Hoe ziet jou dag eruit?

Vanmiddag word je warm begroet door mevrouw Klaassen. Ze zit samen met haar partner aan de koffie in de woonkamer. Samen met jou collega’s bespreek je de dag van vandaag en of er nog bijzonderheden zijn waar je rekening mee moet houden.  Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar hoede en gaat aan de slag. In het kader van efficiënt werken leg je de spullen voor de avond bij jouw cliënten alvast klaar en zorg je dat de tafel gedekt word voor het avond eten. Na het eten met jou cliënten kijken jullie samen nog even tv en begint de avond routine, cliënten worden omgekleed en in bed gelegd of kijken nog even tv in hun nachtoutfit. Zodra alle cliënten in hun bed liggen zit jou dienst erop. Je draagt de cliënten over aan de nachtploeg en gaat met een voldaan gevoel naar huis toe.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG/verpleegkundige
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

Uploaden CV

niet verplicht