New

Zorgtopper gezocht in Wanroij

Ben jij de enthousiaste zorgtopper waar wij naar opzoek zijn? Voel jij je thuis in de thuiszorg?

Als verpleegkundige in Wanroij voel jij je helemaal op je gemak in de thuiszorg. Geen dag is hetzelfde en je bent altijd bezig. In Wanroij zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (MBO/HBO) die houdt van een praatje maken en het leuk vindt om aan de cliënt zorg te verlenen. De organisatie kenmerkt zich door haar persoonlijke visie. Zo staat de deur in Wanroij altijd open! De omgeving waarin je werkt bevindt zich midden in het dorpje Wanroij. De bewoners voelen zich dan ook nog echt dorpsgenoten en doen mee aan de samenleving.

We maken graag kennis met jou! Bodi gaat met je mee op gesprek en wij staan klaar voor jouw werkwensen en behoeften. Je vindt bij Bodi de perfecte combinatie tussen werk en privé. Geheel in balans! Laagdrempelig en warm. Ons doel is dat jij je fijn voelt en met een goed gevoel naar je werk gaat!

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Jouw dag begint met een lekker kopje koffie of thee en je bespreekt samen met jou collega’s welke route je vandaag gaat doen. Na de koffie ga je gezellig aan de slag en is het tijd voor de eerste cliënt. De cliënten zitten al te wachten op jouw hulp en vinden het fijn als je komt. Je hebt tijd voor een praatje en gaat samen met de cliënt aan de slag. Aan het einde van de dienst komen jullie nog even bij elkaar om de bijzonderheden te bespreken en vast te leggen. Dan zit je dienst er al weer op! Door alle leuke mensen is je dag omgevlogen en ga je met een fijn en voldaan gevoel naar huis toe.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, Verpleegkundige (MBO/HBO)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. BODI biedt een hele goede service”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht

 

 

 

 

 

 

 

Uploaden CV

niet verplicht