Zorgtopper gezocht in Nieuw Bergen

 Voor een zorgcentrum in Nieuw Bergen zijn wij opzoek naar een leuke gezellige zorgtopper die het team op de PG afdeling wil komen ondersteunen. Hou jij van gezelligheid en werken in een natuurrijke omgeving? Dan ben jij de zorgtopper waar wij naar opzoek zijn! In Nieuw Bergen is een zorgcentrum waar eigenlijk vrijwel alles kan. Cliënten hoeven niet ver de deur uit om een boodschap te doen, het centrum is in de buurt en in het gebouw zelf zijn vele voorzieningen om de cliënten te kunnen voorzien van hun behoeftes. Voel jij je al bijna thuis door het lezen van dit stukje? Lees dan snel verder!

 Waarom je bij Bodi zou willen komen werken? Bodi staat voor Balans tussen werk en privé, je bepaalt zelf je uren, waar je werkt en wat je leuk vind om te doen. Samen met jou en het zorgcentrum in Nieuw Bergen kijken we of jij helemaal op je plek zit op de PG afdeling en laten we jou groeien en dromen uitkomen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou en vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit!

Hoe ziet jou dag eruit?

Het is lekker weer vandaag en je bent op je fiets richting het zorgcentrum in Nieuw Bergen gefietst. De cliënten staan al klaar om jou te ontvangen in hun eigen appartementje die grenst aan de woonkamer van het zorgcentrum. Je maakt een praatje met de cliënt en je spreekt af om vanmiddag lekker ijsjes te gaan halen in het dorp en die vanmiddag samen met de cliënten lekker op te eten in de bijgelegen tuin van het zorgcentrum in Nieuw Bergen. Als jij alle cliënten verzorgt hebt en voorzien hebt van het ontbijt ga jij samen op de duo fiets met een cliënt de ijsjes halen in het dorp. De cliënt fleurt hier helemaal van op en zodra jullie terug zijn bij het zorgcentrum gaan jullie met alle cliënten en zorgtoppers in de tuin zitten om van het ijsje te genieten. Ondertussen zorg jij dat ook alle cliënten goed voorzien worden van drinken, genoeg drinken is belangrijk in de zomer natuurlijk! Om 15:00uur zit jou dienst erop en ga jij op je fiets terug naar huis om zelf te genieten van het mooie weer!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Monique: Is een top uitzendbureau en snel werk,je kan daar altijd terecht echt fijn. Ga zo door zal ik zeggen”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht