Zorgtopper gezocht in Limburg, Noord Brabant en Gelderland

Voor meerdere zorginstellingen in de regio Limburg, Noord Brabant en Gelderland zijn wij opzoek naar zorgtoppers die graag hun steentje bijdragen aan het verzorgen van ouderen. Bij Bodi sta jij als zorgtopper centraal. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en waarom jij graag in de zorg wil werken. Jij als helpende (plus), verzorgende (IG) of verpleegkundige (MBO/HBO) hebt bij ons een ruime keuze aan waar jij graag zou willen werken en waar jij je op je gemak voelt. PG, somatiek, NAH of revalidatie alles is mogelijk.

Werken bij Bodi heeft meer voordelen. Samen met jou kijken we waar werken een plekje in jouw agenda kan krijgen. Jij bepaalt jouw eigen uren, dagen en reistijd waardoor je een perfecte balans tussen werk en privé creëert. Bodi kijkt naar jouw wensen en behoefte en zoekt samen met jou en de opdrachtgever uit waar jij op je plek bent.  Jij als zorgtopper staat bij Bodi op nummer één.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint samen met je collega’s bij de ochtendoverdracht, samen met hen bepaal je wie welke cliënt onder zijn of haar hoede neemt en daarna begin je aan de ochtenddienst. Je begint bij mw. Janssen waar jij even gezellig een praatje mee maakt, ze vindt het fijn om deze ochtend lekker gedoucht te worden en jij helpt haar hierbij. Je föhnt haar haren en zorgt dat ze er weer fris bijzit voor haar visite vanmiddag. Hierna ga je naar de volgende cliënt. Als je alle cliënten verzorgt hebt beginnen jullie met de cliënten aan het gezamenlijke ontbijt. In de middag na de lunch gaan er nog enkele cliënten naar bed toe om te rusten, jij helpt ze hier bij en gaat daarna met de collega’s van de avonddienst zitten om de overdracht te doen. Hierna zit jou dag er al weer op. Met een fijn en voldaan gevoel ga jij lekker naar huis toe.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, helpende(plus)/verzorgende (IG)/verpleegkundige
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht