Zorgtopper gezocht in Gelderland

Kun jij je staande houden in een crisissituatie en weet jij van aanpakken? In deze tijd van de Coronacrisis zijn wij per direct opzoek naar zorgtoppers met ervaring in de zorg en welzijn. Ben jij per direct beschikbaar of op korte termijn? Lees dan snel verder. Voor de cliënten ben jij in deze tijd echt het zonnetje in huis. Wat genieten ze ervan als jij er bent. Heb jij een achtergrond in de zorg en welzijn, ben jij, helpende(plus), verzorgende (IG), verpleegkundige (MBO/HBO) dan heten wij jou graag welkom in ons team. Uiteraard ben jij als zorgtopper in Gelderland ook je eigen visite kaartje en gaat het goed, dan zijn er ook na de Corona crisis nog mogelijkheden voor jou!

Bij Bodi zijn wij jou dankbaar voor wat jij betekend in deze periode! Jij zorgt voor de cliënten, wij zorgen voor jou! Bodi zorgt dat er een goede balans is tussen werk en privé, jij deelt jouw eigen agenda in en kiest zelf hoever je wil reizen. De lijntjes zijn kort en laagdrempelig. Schakelen doen we snel en we komen onze afspraken na. Samen met jou zorgen wij ervoor dat de cliënten en jijzelf de zorg verdienen die hij/zij nodig hebben.

Hoe ziet jou dag eruit?

Jou dag begint vroeg, om 7 uur word jij verwacht op jou eerste werkdag. Je word opgewacht door Hans en samen gaan jullie naar binnen. Hans legt jou uit dat het allemaal net even anders gaat als normaal. Jullie moeten speciale pakken aantrekken omdat jij op een Corona afdeling gaat werken. Als jullie voorledig beschermd zijn begint jullie ochtend route, bij alle cliënten krijg je schone bescherming en verder gaat de zorg zoals je gewent bent. Je doet de ADL en maakt een fijn praatje, vergis je niet want jij bent de enige die de cliënt momenteel ziet! Je bent meer dan waardevol voor de cliënt en oh wat fleurt de cliënt hier van op! Aan het einde van jou dienst belt Bodi jou om te vragen hoe het met je gaat? Vond je het een fijne dag? Bedankt dat je dit wil doen zorgtopper!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus) / verzorgende (IG) / verpleegkundige (MBO/HBO)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze voor je klaar. Bodi Zorg heeft mij geholpen, zodat ik weer terug de zorg in kon wat ik al lang wilde. Ik ben Bodi Zorg erg dankbaar”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht