Zorgtopper gezocht die Berbers/Marokkaans spreekt

Voor een thuiszorgorganisatie in Beers zijn wij opzoek naar een echte zorgtopper die Berbers/Marokkaans kan spreken. Natuurlijk proberen wij alle cliënten van de zorg te voorzien die ze verdienen en bij de cliënt past. Ben jij nou de zorgtopper met net dat beetje extra om de cliënten in Beers te bieden? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bodi is er ook voor jou! Wij staan in direct contact met de zorgtoppers en locaties waar onze zorgtoppers werken om jou bij te staan. Het contact is laagdrempelig en een warm bad is wat je bij ons krijgt. Wij staan te springen om jou te verwelkomen in dit top team. Ook een bijkomend voordeel is dat je jouw eigen uren in mag delen en wij samen met jou de perfecte balans tussen werk en privé kunnen creëren.

 Hoe ziet jou dag eruit?

Je begint jouw dag met het hele team. Je overlegt wie welke route gaat nemen en gaat aan de slag! Je komt bij de cliënt die alleen Berber/ Marokkaans spreekt. Je word begroet ‘La bes! Meneek antgeet?’. Je gaat samen met de cliënt aan de slag om hem/haar te verzorgen en maakt een gezellig praatje. Vervolgens vervolg je de route naar de andere cliënten om ook deze te verzorgen en klaar te maken voor weer een fijne dag! Natuurlijk is ook een kopje koffie op z’n tijd hartstikke welkom en ga je even wat langer bij de cliënt zitten. Doordat je dit wisselend doet kun je alle cliënten op z’n tijd net wat meer de aandacht geven die ze verdienen. Na jou dienst sluit jij af met het hele team door de dag door te spreken. Ze zijn erg blij met jou komst en dit laten ze graag merken!

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG/ verpleegkundige
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

 

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: Ik ben sinds eind september 2019 werkzaam bij Bodi. Het is top uitzendbureau. Ze hebben me geholpen aan werkplek bij mij in de buurt. Ze zíjn erg betrokken en als er iets is hoef je maar te bellen en ze staan voor je klaar. Ben erg tevreden over het personeel van bodi Echt een goed uitzendbureau.”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht