Word jij blij als cliënten tevreden zijn?

Gelukkig zijn in je werk en de regie hebben over je eigen diensten? Dit is dé functie voor jou als je liefde voor de zorg hebt. Wordt een Verzorgende IG of verpleegkundige in Venlo! Voor een fijne somatische afdeling in Venlo zijn wij op zoek naar een echte team-player. Iemand die het gezellig vindt om samen met de collega’s en cliënten te zorgen maar ook zeker leuke dingen te doen. In Venlo bespreek jij samen met ons welke uren jij wilt werken en gaan we samen kijken hoe we het werken in jouw agenda kunnen passen.

BODI vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zo ondersteun we je waar we kunnen & wanneer je hier behoefte aan hebt. We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Venlo. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat jij aan het eind van het gesprek met je droombaan naar buiten loopt.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Jij word vrolijk onthaald door je collega’s. Iedereen heeft een fijn weekend gehad en jullie kunnen er weer met frisse moed tegenaan. Nadat jullie de overdracht van de nachtploeg gekregen hebben beginnen jullie aan jullie ochtenddienst. Je wekt de cliënten, helpt ze met de ADL verzorging en zorgt dat ze allemaal wat te eten hebben. Het is vandaag fijn weer en jullie besluiten met alle cliënten lekker buiten te lunchen. Nadat jullie de tafel gedekt hebben en fijn met zijn alle buiten zitten te eten draaien jullie oud Hollandse muziek, dit is muziek die de meeste oudere graag meezingen en ook op de somatische afdeling echt gewaardeerd word. Jouw dienst vliegt en nadat jij de cliënten overgedragen hebt aan de avondploeg mag jij al weer lekker met een voldaan gevoel naar huis toe.

Wat verwachten we van jou :

 • Een afgeronde zorgdiploma (Verzorgende IG/verpleegkundige)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een geldige Rijbewijs B
 • Een VOG (of bereid zijn om deze aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi kan verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf je uren in te delen
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • Leuke collega’s, fijne werksfeer
 • Verloning volgens CAO VVT

Ben jij enthousiast geworden om als Verzorgende IG in Venlo te werken? Neem dan zeker contact met ons op.

T: 0485 311 300
E: Iris:  Iris@bodi.nl

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Ik ben hun erg dankbaar voor alle moeite.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht