Zorgtopper gezocht in Tegelen

Ben jij bekend in de omgeving van Tegelen? Heb je een zorghart die sneller gaat kloppen om voor de bewoners te zorgen? Dan is dit wat je zoekt! Hier ondersteun je de bewoners in het behouden en verbeteren van de welzijn en gezondheid in een vertrouwde omgeving. De zorginstelling waar het omgaat is een kleinschalige woonvorm met cliënten die dementie hebben. Jij als zorgtopper zorgt samen met jou collega’s voor een veilig en vertrouwd thuis voor de cliënten.

BODI vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zodoende luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Tevens begeleiden we je gedurende het gehele proces naar een nieuwe baan, maar ook zeker daarna! We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Tegelen. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat aan het eind van dit gesprek een perfecte match tot stand komt.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

 Jou avonddienst begint samen met jou andere collega’s aan het einde van de middag. De bewoners hebben zin in een lekkere bak koffie en vinden het fijn als je even een praatje komt maken. Omdat de cliënten zelf de regie in handen hebben word er door sommige in de middag warm gegeten en sommige in de avond. Dit mag jij als zorgtopper verzorgen. Je zorgt dat alle cliënten wat te eten hebben en proactief als jij bent leg je alvast wat spullen klaar voor het avondritueel. Fijn als jij of jou collega’s de cliënt klaar gaat maken voor de nacht. Als iedereen wat te eten heeft is het tijd om even voor jezelf te zorgen. Ook jij moet natuurlijk een volle maag hebben om de avond te beginnen. Dan vliegt de tijd. De cliënten willen graag naar bed omdat ze moe zijn van een leuke dag met alle medebewoners.  Aan het einde van de avond doe jij de overdracht naar de nachtploeg en mag jij naar huis om ook lekker in je bed te kruipen!

Wat verwachten we van jou :

 • Een afgerond zorgdiploma (verzorgende IG/Verpleegkundige)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG
 • Hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • Mogelijkheid op een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf als helpende of verzorgende hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Ik ben hun erg dankbaar voor alle moeite.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht