We zoeken leuke en enthousiaste gediplomeerde Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundige in de omgeving van Schaijk.

Je bent iemand die graag een praatje maakt met de bewoners maar ook je team ondersteund tijdens de dagelijkse ADL werkzaamheden. Samen met je collega’s maak je er een leuk team van. Je zorgt ervoor dat de bewoners de zorg ontvangen die ze nodig hebben.

De organisatie in de omgeving van Schaijk staan te trappelen om jou in te zetten in diverse teams. De locatie beschikt over verschillende woongroepen die ouderen met geheugenproblemen ondersteunt.  Het is een veilig en vertrouwde locatie waarbij ze de natuur naar binnen halen. Iedere huiskamer heeft een eigen (groente)tuin en diertjes.
Bij Bodi staan jouw wensen en behoefte centraal. We ondersteunen je wanneer je hier behoefte aan hebt. We zullen je begeleiden van begin tot eind, zodat jij kunt gaan werken bij jouw droombaan.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgeronde zorgdiploma
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid om deze aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf je uren aan te geven
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke, wisselende werkzaamheden
 • Invullen n.a.v. jouw voorkeuren
 • Verloning volgens COA VVT

Ben je enthousiast geworden van deze locatie in Schaijk en zie je jezelf hier al werken? Neem dan contact met ons op. Loop gerust een dagje mee om te kijken of het bij je past.

T: 0485 311 300 M: Marijn (Marijn@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “BODI doet veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

  Uploaden CV

  niet verplicht