Ben jij iemand die graag voor anderen zorgt? Of heb jij net je opleiding Helpende/Verzorgende (IG)/Verpleegkundige afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan in de zorg?

Werken in de zorg is voor mensen die graag een handje helpen ; Jij bent de helpende hand voor mensen die door een (chronische) ziekte, een beperking of hun leeftijd verzorging nodig hebben. Wil je graag fulltime of parttime aan de slag als verpleegkundige IG, helpende of verpleegkundige?

Dan is de locatie Roermond iets voor jou!

BODI vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zo ondersteun we je waar we kunnen & wanneer je hier behoefte aan hebt. We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Roermond. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat jij aan het eind van het gesprek met je droombaan naar buiten loopt.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgeronde zorgdiploma (Helpende/Verzorgende IG/Verpleegkundige)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi kan verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf je uren in te delen
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • Leuke collega’s, fijne werksfeer
 • Verloning volgens CAO VVT

Ben jij enthousiast geworden om als Helpende/Verzorgende IG/Verpleegkundige in Roermond te werken? Neem dan zeker contact met ons op.

T: 0485 311 300
E: Marijn marijn@bodi.nl

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Ik ben hun erg dankbaar voor alle moeite.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht