Als Verzorgende IG per direct aan de slag in regio Venlo!

BODI biedt jou de mogelijkheid om als Verzorgende IG per direct aan de slag te gaan in regio Venlo. Jij zit hier helemaal op je plek binnen een leuk en gezellig team. Alle diensten zijn hier bespreekbaar, jij bent de regisseur over je eigen agenda!

De zorginstelling waar je komt te werken kent een open, gemoedelijke sfeer. Het team verwelkomt je graag en uiteraard volgt er een goede inwerkperiode. Het is op een mooie locatie in regio Venlo waar de cliënt altijd centraal staat. Heb jij een hart voor mensen en voor de zorg? Dan is dit zeker iets voor jou!

Bij BODI begeleiden wij jou gedurende het gehele proces. Hierin sta jij altijd centraal en bewaken wij jouw wensen en behoeften. Wij gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking en geven je een sollicitatietraining. We horen vaak van onze zorgtoppers dat zij het zo fijn vinden dat ze zich geheel kunnen richten op de kern, en dat ze zich niet bezig hoeven te houden met de randzaken.

Hoe ziet jouw dag eruit ? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

  • Een afgerond zorgdiploma (verzorgende IG)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Verloning volgens CAO VVT
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ik heb het super naar mijn zin en geen moment spijt van mijn besluit om de zorg in te gaan via BODI.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht