Bijzondere werkplek in het mooie Grave.

Krijg jij energie van het zorgen voor anderen en woon je in de omgeving van Grave? BODI heeft veel verschillende diensten voor HELPENDE (PLUS), VERZORGENDE IG en VERPLEEGKUNDIGE.
Bij ons bepaal je zelf wanneer je de zorginstelling gaat verblijden met jouw hulp.

Je komt te werken in nieuw gebouw op een prachtige locatie met uitzicht over de haven. Je hebt de keuze uit de PG en somatische afdeling.
Deze locatie is een ontmoetingsplek voor de bewoners maar ook voor gemeente Grave. Vele generaties komen hier naar toe voor verschillende activiteiten. Hier wordt gezorgd, geleefd maar ook veel plezier gemaakt.

BODI begeleid je van A tot Z waarbij jij dat nodig hebt. Je bent je eigen regisseur over je diensten. Je bepaald zelf hoeveel je wil werken. Privé en werk blijven ze goed in balans. Hoe fijn is dat!!!

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

 • Enige werkervaring in de zorg;
 • In het bezit bent van een zorgdiploma;
 • Woonachtig in de omgeving van Grave;
 • In het bezit bent van een VOG.

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • Invulling van eigen wensen en voorkeuren;
 • Je bepaald je eigen uren;
 • Een mogelijkheid op een vast contract;
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg;
 • Een persoonlijk en meedenkend kantoorteam van BODI.

Heb jij een hart voor de zorg en ben jij de zorgtopper die we zoeken?

Wacht niet te lang en solliciteer direct!
Stuur je CV naar marijn@bodi.nl of bel naar 0485-311300

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “BODI biedt een hele goede service. Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Ik zou BODI zeker aanraden bij anderen”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht