Werken in regio Eindhoven als hartverwarmende, respectvolle en participerende kracht

BODI is op zoek naar dé oproeper die het leuk vindt om in de regio Eindhoven werkzaam te zijn in een mooie en inspirerende werkomgeving. Ben jij de enthousiasteling die wij zoeken? Lees dan snel verder…

De werkplek waar je komt te werken is opgericht voor de verzorging en verpleging van zorgbehoevenden. Omdat het een oud klooster is, is dit klooster nog steeds een prettige leefomgeving voor enkele zusters en broeders. Daarnaast biedt deze plek hartverwarmende en deskundige zorg en ondersteuning aan de mensen die dat nodig hebben. De kernwaarden die deze werkplek uit wil stralen zijn eigen regie, participatie, respect en hartverwarmende zorg. Hierbij draait het om respect voor de identiteit van elke bewoner en wordt er gehandeld vanuit de gedachte dat de bewoners zelf invulling kunnen blijven geven aan hun leven.

Zowel binnen PG als somatiek zijn er mogelijkheden om te werken. We kijken dus geheel naar jouw wensen en behoeften en proberen je zo te voorzien van een prettige en gezellige werkplek. Ook gaan we samen met je op gesprek om zodoende de perfecte match te realiseren. De vacature staat open voor helpende, verzorgende (IG) en verpleegkundige.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door BODI gebeld en na twee tot drie dagen had BODI een werkplek voor mij. Hier heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ze blijven meegaand en ze zijn geïnteresseerd in je behoeften”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht