Vrolijke zorgtopper gezocht in Swalmen

Hou jij van aanpakken en kun jij je goed inleven in de cliënten op een somatische afdeling? Dan zijn wij opzoek naar jou. Voor een hele leuke zorgorganisatie in Swalmen zijn wij opzoek naar een echte zorgtopper. Kent voor jou de somatiek geen geheimen en hou jij van een gezellig team met een grote dosis creativiteit? De zorginstelling in Swalmen bevindt zich midden in het centrum. Fijn voor jou als zorgtopper maar ook fijn voor de cliënten. Alles is goed bereikbaar en zo kunnen de cliënten nog zoveel mogelijk zelf doen. Zie jij jezelf al helemaal werken op deze leuke afdeling in Swalmen? Lees dan snel verder! 

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uitkomen.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

 Vandaag is jou eerste werkdag in Swalmen, spannend hoor, Jaap staat op jou te wachten in de hal en neemt jou vandaag mee. Je gaat de cliënten leren kennen en ondanks dat dit pas je eerste dag is, staan de cliënten helemaal open voor jou. Ze vinden het leuk dat je komt en zijn hier ook op voorbereid door jou collega’s. Je mag meteen aan de slag met één van de cliënten door meneer lekker te douchen en in zijn kleren te helpen. Het is het begin van de lente dus de zonnestralen schijnen al door het gordijn. Jullie spreken af vanmiddag lekker even in het zonnetje koffie te drinken met zijn allen. Aan het einde van jou werkdag wil Jaap je graag nog even spreken om de dag te evalueren. Ze is hartstikke blij  met jou komst! Ook team Bodi belt jou nog even om te overleggen hoe je dag is en of je het leuk vond! Echte interesse in jou en stelt je gerust dat je altijd mag bellen indien nodig!

 

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus) / verzorgende (IG)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht