Vrolijke zorgtopper gezocht in Overloon

 Voor een nieuw woon-zorgcentrum in Overloon zijn wij opzoek naar een vrolijke zorgtopper die een verzorgende IG/verpleegkundige diploma in zijn/haar bezit heeft. Wil jij werken in een nieuwe omgeving samen met de andere zorgtoppers? Dan zit jij hier op de goede plek. Het woon-zorgcentrum in Overloon is net één jaar jong en is opzoek naar een vrolijke zorgtopper die met een flinke scheut humor het team wil komen versterken. De cliënten wonen allemaal in een eigen appartement die gekoppeld zijn aan een eigen woongroep. De afdeling die jij mag gaan versterken is een somatische afdeling waar de cliënten de zorg in kunnen kopen die zij nodig hebben. Dit zorgt voor veel variatie in het woon-zorgcentrum in Overloon en betekend dat jij als zorgtopper heel veel kan en mag leren.

Bodi wil zorgtoppers als jij graag opnemen in ons warme bad. Samen met jou en de opdrachtgever gaan wij opzoek naar de perfecte balans tussen werk en privé. Jij bent baas over jouw eigen agenda en geeft invulling aan jouw baan zoals jij het graag ziet. Samen ontdekken we hoe we dit het beste kunnen doen en hoe jij je dromen waar kunt maken. Dit doen wij niet alleen op werkgebied maar ook privé vinden wij het echt belangrijk om te weten wie jij bent en wat jij doet. We hebben oprechte interesse en zullen er altijd voor jou zijn. Dit begint met het samen naar de eerste kennismaking in Overloon tot het vragen van kleine dingen via een appje. Je kunt op Bodi rekenen, altijd.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Je word vriendelijk begroet door jouw collega’s in de woonkamer. Samen met jouw collega zorgtoppers bespreek je de bijzonderheden van de afgelopen dagen en wie welke route op zich neemt. Waar nodig helpen jullie elkaar en uiteindelijk zorgen jullie er natuurlijk samen voor dat alle cliënten weer fris aan hun dag beginnen. De cliënten hebben de eigen regie over hun leven wat ook betekend dat ze zelf beslissen hoe laat ze graag willen opstaan, of ze gedoucht willen worden en of ze thuis in hun appartement of gezamenlijk in de woonkamer willen ontbijten. Dit is belangrijk om echt de huiselijke sfeer van thuis mee te kunnen nemen naar hun nieuwe huis. Heb jij alle cliënten verzorgt en de verdere taken uitgevoerd? Dan zit jouw dienst er al weer op. De tijd is gevlogen en je gaat met een voldaan gevoel naar huis toe.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG/ Verpleegkundige
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

 

Uploaden CV

niet verplicht