Verzorgende IG Tienray

Voor een prachtige zorginstelling in de omgeving van Tienray zijn wij op zoek naar Verzorgende IG welke op kleinschalig niveau persoonlijke zorg willen bieden aan haar bewoners. Door de kleinschaligheid ken jij de bewoners goed en zorg jij samen met je team voor een glimlach op het gezicht van iedere bewoners.

Jij zorgt graag voor mensen en Bodi zorgt graag voor jou! Wij denken met je mee en stellen jouw wensen en behoefte voorop. Wij bieden je de mogelijkheid je eigen uren te bepalen, jij bent baas over je eigen agenda. Bovendien staan wij altijd voor je klaar en bieden een luisterend oor wanneer dit nodig is.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je wordt warm verwelkomd door mevrouw Cornelissen. Ze vertelt dat vandaag haar kleinkinderen op bezoek komen, hier kijkt ze al erg lang naar uit. Ze vraagt of je straks ook langskomt om hen te ontmoeten. Uiteraard maak je hier ondanks je drukke schema even tijd voor.  Vervolgens bespreek je samen met je collega’s de taakverdeling. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar hoede en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je tijdens de dienst zal gaan helpen en gaat aan de slag. Wanneer jouw dienst voorbij is en alle bewoners zijn geholpen, dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

 • Woonachtig in omgeving van Tienray
 • Een afgerond zorgdiploma (Verzorgende IG)
 • Recente werk/stage ervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

 Dit is wat je van Bodi mag verwachten :

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (Iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Hele goede service, werd binnen 2 werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan.” 

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze  BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

  Uploaden CV

  niet verplicht