Verzorgende IG Tiel

Voor een leuke organisatie in Tiel zijn wij opzoek naar een gezellige, enthousiaste verzorgende IG die van aanpakken weet. Als verzorgende IG’er ga jij werken op een PG afdeling en de cliënten vinden het fijn om net dat beetje extra te krijgen. Lekker een rondje wandelen of samen een cake bakken. Als jij ook al zorgplannen kan schrijven is dit een aangename verrassing voor ons. Weet jij van aanpakken en heb jij nu al zin om in dit gezellige team aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Jij zorgt graag voor mensen en Bodi zorgt graag voor jou! Wij denken met je mee en stellen jouw wensen en behoefte voorop. Wij bieden je de mogelijkheid je eigen uren te bepalen, jij bent baas over je eigen agenda. Bovendien staan wij altijd voor je klaar en bieden een luisterend oor wanneer dit nodig is.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je wordt warm verwelkomd door meneer Pieterse. Hij vertelt dat hij vandaag heeft gewonnen met Bingo, en laat trots zijn prijzenpakket zien. Vervolgens bespreek je samen met je collega’s de taakverdeling. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je tijdens de dienst zal gaan helpen en gaat aan het werk. Wanneer jouw dienst voorbij is en alle bewoners zijn geholpen, dan zit jouw afwisselende werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

 • Woonachtig in omgeving van Tiel
 • Een afgerond zorgdiploma (Verzorgende IG)
 • Recente werk/stage ervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

 Dit is wat je van Bodi mag verwachten :

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ze blijven meegaand en zijn geïnteresseerd naar je behoefte. Als je ergens hulp bij nodig hebt staan ze klaar voor je.” 

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze  BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht