Verzorgende IG thuiszorg regio Overloon

Ben jij als Verzorgende IG op zoek naar een afwisselende functie in de thuiszorg in regio van Overloon? Laat het BODI weten! De functie voer je uit in de ouderenzorg (thuiszorg) en wordt geheel naar jouw wensen ingevuld. Het begeleiden van cliënten in de zorgmomenten die de zij zelf aangeven is heel belangrijk werk. Samen met het gehele team zorg jij als zorgtopper ervoor dat de cliënten nog zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving mogen blijven wonen.

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uit komen.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Jouw dag begint van uit huis. Je kijkt op je telefoon welke route je vandaag hebt en gaat vervolgens naar de eerste cliënt. Mevrouw Rutten zit al op je te wachten als je de woonkamer binnen komt. Samen met mevrouw bespreek je het weekend en je kijkt even in haar dossier of er nog bijzonderheden zijn. Daarna doorloop je met mevrouw haar ochtendroutine, douche, aankleden, medicatie innemen en vervolgens haar ontbijt klaar zetten. Als je dit gedaan hebt noteer je in het dossier van mevrouw wat je gedaan hebt en of er nog bijzonderheden zijn. Vervolgens neem je afscheid van mevrouw en ga je door naar de volgende cliënt. Als jij alle cliënten verzorgt hebt klok je uit en ga je weer naar huis. Dit was je dienst alweer! Fijn om zo een op een met de cliënten bezig te kunnen zijn!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma (verzorgende IG/ verpleegkundige)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Hart voor de zorg
 • Een VOG

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg (thuiszorg), waarbij de cliënt centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren
 • Wekelijkse verloning volgens CAO VVT
 • Aantal uur is bespreekbaar
 • Opstap naar een vast contract

Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen mag altijd.

T: 0485 311 300 E: Iris (Iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze voor je klaar. BODI heeft mij geholpen, zodat ik weer terug de zorg in kon wat ik al lang wilde. Ik ben BODI erg dankbaar”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht