Verzorgende IG Swalmen

Woon jij in regio Swalmen en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature echt wat voor jou. Voor een leuke zorginstelling in het centrum van Swalmen zijn wij op zoek naar een ervaren verzorgende IG’er. Vindt jij het leuk om in een gezellig team te werken waar het een gezellige boel is met alle lieve cliënten die er wonen? Lees dan snel verder!  

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uitkomen.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Vandaag heb jij een ochtenddienst. Jouw collega’s zitten in de hal op je te wachten. Van de nachtdienst krijgen jullie de overdracht en daarna start de ochtendronde. Samen met jouw collega’s verdelen jullie de cliënten en iedereen gaat van start. Dhr. Janssen zit al te wachten op je in de woonkamer. Hij wil lekker gedoucht worden want vandaag heeft hij een leuke dag. Zijn kleindochter komt op visite om fijn een ronde te gaan wandelen. Nadat jij al de cliënten weer fris en fruitig klaar hebt voor de dag ga jij zelf even lunchen. Samen met de cliënten besluit je die middag even een in het zonnetje buiten op het terras te gaan zitten. De dag vliegt, om half 3 staat de avonddienst al klaar. Na de overdracht zit jouw dienst erop en mag jij weer lekker naar huis toe.  

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht