Verzorgende IG Nijmegen

Voor een lange termijn opdracht in de regio van Nijmegen zijn wij op zoek naar een leuke verzorgende IG’er. Het gaat om een leuke opdracht waarin je als verzorgende IG’er flink wat uitdaging krijgt. Je gaat flexibel aan de slag op een leuke locatie met leuke collega’s en cliënten. Je start in mei en gaat als zelfstandige verzorgende IG’er aan de slag!  Het gaat om een baan van 24-32 uur met wisselende diensten!

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uitkomen.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Vandaag is jouw eerste werkdag, je mag je in de ochtend om zeven uur melden bij jouw nieuwe manager. Johan staat je al op de wachten en jij krijgt een aantal eigen cliënten toegewezen. Aangezien jij een ervaren zorgtopper bent en heel goed weet hoe het werkt om jouw cliënten te verzorgen ga je al lekker zelfstandig op pad. Na jouw ochtendronde ga je samen met jouw collega’s lunchen. Dit doe je samen met de andere afdelingen. In de middag ga je samen met je collega de technische handelingen doen, vit. B spuiten rondbrengen en de stoma’s verzorgen. Aan het einde van je dienst doe je een overdracht naar de avonddienst daarna mag je lekker naar huis.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jeske: “Super betrokken medewerkers, die echt alles voor je doen. Ik ben een en al lof over Bodi en kan werkelijk niets negatiefs bedenken.”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht