Zorgtoppers gezocht in Grubbenvorst

Voor een enorm leuke, warme en gezellige zorginstelling in Grubbenvorst zijn wij op zoek naar een zorgtopper die heel graag per direct kan starten. Het gaat om een knusse organisatie met veel verschillende zorgvragen waar wij zeker van weten dat ieder veel kan leren.

Bij Bodi vinden we dat jij mooi werk levert. Een echte zorgtopper met een hart van goud. Omdat jij al veel zorgt, nemen wij jou één ding uit handen, wij zorgen voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede balans hebt tussen werk en privé dit doen we door jou je eigen uren in te laten plannen. Het contact tussen ons is laagdrempelig en warm. Bodi word omschreven door de andere zorgtoppers als een warm bad en dit willen we jou graag laten ervaren.

Hoe ziet jou dag eruit?

Vandaag start jij jouw dag met een lekker bakkie koffie. Na het eerste bakkie koffie ga je aan de slag met de ochtendzorg. Alle cliënten worden op zijn of haar manier verzorgt en jij luistert aandachtig naar hun zorgvragen.

Rond de middag is iedereen klaar. Ze krijgen in de woonkamer allemaal een bakje koffie zodat ze even kunnen bijkletsen met elkaar. Je draait een gezellig muziekje en zorgt dat iedereen voorzien word van een drankje. Rond de lunch mogen de cliënten naar onderen om met alle bewoners van het huis in het restaurant te eten.

Jij hebt dan even pauze. Na je pauze ga je de cliënten onder weer ophalen en breng je ze naar hun kamer. De meeste mensen gaan nu even rusten het is een drukke dag.

Om 15 uur zit de dag er al weer op. Jij gaat met een voldaan gevoel naar huis toe.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma.
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.