Verzorgende IG Grave

Ben jij als verzorgende IG’er op zoek naar vastigheid en heb jij zin om tussen de 12-20 uur aan de slag te gaan in de thuiszorg in Grave? Dan is dit de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een flexibele verzorgende IG die elke dag met veel enthousiasme aan de slag gaat om de cliënten blij te maken!  

Bij Bodi vinden we dat jij prachtwerk levert. Een echte zorgtopper met een hart van goud. Omdat jij al veel zorgt nemen wij jou één ding uit handen, wij zorgen voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede balans hebt tussen werk en privé dit doen we door samen met jou te kijken hoe we jouw op je plek kunnen krijgen. Je krijgt vaste uren en wij zien jou als persoon.  Het contact tussen ons is laagdrempelig en warm. Bodi word omschreven door de andere zorgtoppers als een warm bad en dit willen we jou graag laten ervaren.

Hoe ziet jou dag eruit?

Jij start jouw route vanuit thuis. Je gaat de cliënten langs en zorgt dat ze allemaal klaar zijn om een fijne dag te hebben. Na jouw route ga je naar kantoor. Je moet nog wat administratie wegwerken en begint dan aan de middag route, dit betekend vooral medicatie uitdelen en zorgen dat de cliënten nog even naar het toilet kunnen of in bed gelegd worden. Aan het einde van jouw dienst mag jij lekker naar huis en zit jou dag erop!

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma ( Verzorgende IG)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.