Heb jij een hart voor de PG afdeling en ben jij in het bezit van een Verzorgende IG diploma? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 Als Verzorgende IG in Den Dungen sta jij klaar voor jouw cliënten en hou jij van een dolletje! Jij bent een collegiale collega en vindt het gezellig om in teamverband te werken. In het zorgcentrum in Den Dungen zijn wij opzoek naar een echte spin in het web die het leuk vindt om met de cliënten bezig te zijn. Zorgen is iets wat jij het liefste doet. Bij de zorginstelling in Den Dungen staat ontmoeten centraal, we zien elkaar, luisteren en zijn oprecht geïnteresseerd. Het gaat om kleine groepen om zo het persoonlijk contact voorop te kunnen zetten.

 Werkplezier vinden wij als Bodi en als zorginstelling in Den Dungen belangrijk. Jij staat voorop en wij ondersteunen jou ten alle tijden. Bodi vindt het belangrijk dat jij een goede balans vindt tussen werk en privé. Laagdrempelig en warm zijn kernwaarden die wij hanteren en die wij nakomen. Dat kleine beetje extra, waardoor jij je gewaardeerd voelt als zorgtopper!

Hoe ziet jou werkdag eruit?

 Jouw werkdag begint rustig. De cliënten die jij verzorgd, hebben de eigen regie in handen en bepalen zelf wat ze graag willen doen. Na het verzorgen en het ontbijt ga jij samen met de cliënten de belevingstuin in. Het is leuk om te zien dat de cliënten hier echt van genieten. De afdeling in Den Dungen is echt gericht op het mee blijven doen met de samenleving en dit mag jij als zorgtopper ondersteunen. Samen met je collega’s zorg jij dat de cliënten hun dagelijkse activiteiten ondernemen. Aan het einde van jou dienst bespreek je in de overdracht de bijzonderheden zodat jij met een fijn gevoel op je fiets of in de auto onderweg naar huis kan stappen.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG.
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze voor je klaar. Bodi heeft mij geholpen, zodat ik weer terug de zorg in kon wat ik al lang wilde. Ik ben Bodi erg dankbaar”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht