Bepaal zelf je dienst als Verzorgende (IG) in Blerick!

Kom jij jouw zustershorloge ook ophalen? Iedere zorgkanjer die start bij BODI krijgt een mooi én functioneel zustershorloge! Op dit moment hebben wij in de regio van Blerick vacatures open staan voor Helpende; Verzorgende (IG’ers); MBO-Verpleegkundige en HBO-Verpleegkundige.

Wij begeleiden jou in je zoektocht naar een dynamische werkomgeving, waar je komt te werken met leuke collega’s. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met jouw wensen.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (intra- of extramuraal, pg of somatiek)
  • Wekelijkse verloning volgens CAO VVT
  • Opstap naar een vast contract
  • Aantal uren is bespreekbaar

Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen mag altijd.

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “BODI doet veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht