Verpleegkundige/verzorgende IG gezocht voor Coronawijkteam Nijmegen.

Door de uitbraak van het coronavirus zal de beschikbare zorg in Nederland de komende periode naar verwachting zeer sterk onder druk komen te staan. Wegens de uitbraak zijn zodoende alle helpende handjes van harte welkom. Heb jij een diploma en ervaring in de zorg? Een hart van goud en weet jij in tijden van crisis van aanpakken? Dan zijn wij per direct opzoek naar jou! Voor deze functies zijn wij opzoek naar gediplomeerde verpleegkundige en verzorgende IG zorgtoppers in de gehele regio Nijmegen.

Het voordeel van werken bij Bodi zijn de snelle contacten, korte lijntjes en de aandacht voor balans tussen werk en privé. Schakelen via whatsapp is een van de vele mogelijkheden bij Bodi. Binnen enkele dagen een passende flexibele baan waar jij je eigen uren in mag delen en je al je energie kwijt kan. Herken jij jezelf hierin en ben jij woonachtig in de buurt van Nijmegen. Solliciteer dan direct en wij gaan met jou aan de slag!

Hoe ziet jou werkdag eruit?
Je mag in het Coronawijkteam aan de slag in de gemeente Nijmegen. Het is een fijn team wat in staat is om in crisis net dat tandje harder te werken. Het is een dienst waarin jij alleen maar langs cliënten gaat die het Corona virus hebben opgelopen. Door de beschermmiddelen ben jij goed beschermd en kun je deze mensen dan ook fijn en goed helpen bij hun verzorging. De cliënten zijn dankbaar dat jij er voor hun bent en dat jij zorgt voor dat kleine beetje extra in deze enorm moeilijk tijd! Niet alleen de cliënt maar ook de familie van de cliënt is jou erg dankbaar! Wat ben jij een onwijze topper!

Wat verwachten we van jou :

• Een diploma in de zorg, verzorgende IG, verpleegkundige
• Ervaring in de zorg
• Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
• Een hart voor de zorg
• Een rijbewijs