Verpleegkundige Nijmegen

Voor een ziekenhuis in Nijmegen zijn wij opzoek naar enthousiaste verpleegkundige die weten van aanpakken. In het ziekenhuis ligt de druk momenteel erg hoog en ze hebben jou nodig om die druk iets te verlichten. Nu zul je denken wat zit er dan voor jou in? Een leuke baan, met een leuk team en hele leuk patiënten. Ben jij de verpleegkundige die opzoek is naar een droombaan in het ziekenhuis en kunnen wij jou hierbij helpen? Lees dan snel verder!

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uitkomen.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Vandaag word jij ingezet op de afdeling B4. Hier liggen patiënten die meerdere ziektes onder de leden hebben. Veel variatie in patiënten en je leert hier elke dag. Je start je ochtend met de overdracht van de nachtdienst en daarna ga je aan de slag. Je kijkt naar de medicatie voor de patiënten en zorgt dat de ochtend ronde gelopen is. Dan gaat de bel, meneer Pukker op kamer 4 wil graag zijn stoma legen maar heeft daar jou hulp bij nodig. Jij die snel kan schakelen zorgt ervoor dat de stoma geleegd word en gaat daarna verder met de ronde. Samen met je collega’s ga je rond de middag lunchen. Om 14 uur komt er een nieuwe patiënt op de afdeling jij doet de intake en zorgt dat alles voor mevrouw geregeld word. Om 16 uur zit jouw dienst erop. Je zorgt ervoor dat er een goede overdracht is voor de avonddienst en gaat daarna naar huis toe.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma niveau 4 of hoger;
 • Recente werkervaring in de zorg;
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen);
 • Een hart voor de zorg.

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

  Uploaden CV

  niet verplicht