Werk in de thuiszorg in regio Den Bosch

Ben jij als Verzorgende IG, Verzorgende of Verpleegkundige op zoek naar een afwisselende functie in de thuiszorg in regio Den Bosch? Laat het BODI weten! De functie voer je uit in de ouderenzorg (thuiszorg) en wordt geheel naar jouw wensen ingevuld. Zo geef je zelf het aantal uren aan, regio en soort dienst die je werkt.

Het begeleiden van de cliënt tijdens zijn/haar belangrijkste zorgmomenten staat centraal in deze functie in de thuiszorg. Daarom is het voor ons belangrijk dat je vertrouwd kan raken met je werkomgeving en een band creëert met de cliënt. Daarom bieden wij je een opstap naar een vast contract, bij de zorginstelling waar je werkt. Je wisselt dus niet van zorgorganisatie, tenzij je dit zelf wilt.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Hart voor de zorg
 • Een VOG

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg (thuiszorg), waarbij de cliënt centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren
 • Wekelijkse verloning volgens CAO VVT
 • Aantal uur is bespreekbaar
 • Opstap naar een vast contract

Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen mag altijd.

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze voor je klaar. BODI heeft mij geholpen, zodat ik weer terug de zorg in kon wat ik al lang wilde. Ik ben BODI erg dankbaar”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht