Vacature

New

van Helpende naar Helpende Plus!

Bij BODI is het mogelijk, van HELPENDE naar HELPENDE PLUS!

Ben jij opzoek naar een leuke baan als Helpende Plus, maar ontbreekt het plusje nog? Dan is dit misschien wel de passende vacature voor jou! Als Helpende Plus mag je dus ook medicatie verstrekken aan de zorgbehoevende.

BODI kijkt samen met jou naar jouw wensen en behoefte en gaan met deze informatie op zoek naar een geschikte zorginstelling die volledig bij je past. BODI biedt jou dan ook de mogelijkheid om je om te scholen tot helpende Plus. Hoe gaaf is dat?

Wat verwachten we van jou?:
– Een afgeronde zorgdiploma
– Een VOG (of bereid deze aan te vragen)
– Minimaal 20-24 uur per week werkzaam bij BODI
– Een hart voor de zorg

Wat mag je van BODI verwachten?:
– Je bepaald je aantal uren zelf (vanaf 20-24 uur p.w.)
– Mogelijkheid tot een vast contract
– Verloning volgens CAO VVT
– Fijne begeleiding en een leuk team vanuit BODI

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ik heb het super naar mijn zin en geen moment spijt van mijn besluit om de zorg in te gaan via BODI.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

    Uploaden CV

    niet verplicht