Vakantie-zorgtoppers gezocht

 

Zit jij in deze tijd thuis doordat jou school dicht is en ben jij al een beetje aan het rondkijken naar een vakantiebaantje voor de komende weken en natuurlijk de zomervakantie? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Voor veel fijne locaties in Gelderland, Limburg en Noord Brabant zijn wij opzoek naar jonge helden die het leuk vinden om in de ouderenzorg te komen werken. Uiteraard wordt jij hierin nog goed begeleid maar wij gaan uit van jouw eigen kunnen en denken dat jij ook al heel veel kan! Het zou kunnen dat je in een instelling komt te werken met Corona, aan jou de keuze natuurlijk of je hiervoor open staat of liever een Corona vrije afdeling hebt. In de instelling waar jij komt te werken kan jij in de vrije tijd die jij momenteel hebt veel ervaring op doen en die weer meenemen in jouw volgende schooljaar.

Werken bij Bodi heeft meer voordelen. Samen met jou kijken we waar jij op je plek bent en wat jij leuk vind. We zorgen voor een fijne balans tussen werk en privé, werken is leuk en gezellig maar het is natuurlijk ook fijn om lekker thuis af te kunnen spreken met je vrienden of andere leuke dingen te doen! Niks geen moeilijke sollicitatie gesprekken wij zorgen dat alles voor jou geregeld word en met een paar belletjes en appjes hebben wij jou waarschijnlijk al snel op een fijne plek. Samen met jou gaan we naar het verzorgingshuis om kennis te maken en vervolgens maken wij alles in orde voor jou eerste werkdag.

Hoe ziet jou dag eruit?

Als jouw eerste werkdag begint wordt jij opgewacht door Willemijn in de centrale hal. Vandaag loop je met haar mee en leer je alle gebruiken en gewoontes van het zorgcentrum en haar cliënten kennen. Je begint bij dhr. Hermsen, hij mag ADL verzorgt worden en vervolgens in zijn rolstoel geholpen worden. Dhr. Hermsen is een gezellige kletser en vind het erg gezellig dat jullie er zijn. Als snel heeft Willemijn door dat jij dit wel kan! Wat doe jij dit goed zeg! De volgende cliënten mag jij alleen gaan doen want jij weet hoe het allemaal werkt. Aan het einde van de dag belt Bodi jou om te vragen of je het leuk gehad hebt? Al snel komen we tot de conclusie dat wij jou lekker veel diensten in gaan plannen omdat jij een top kracht bent!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een opleiding tot, helpende (plus) / verzorgende (IG) / verpleegkundige (MBO/HBO)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze voor je klaar. Bodi Zorg heeft mij geholpen, zodat ik weer terug de zorg in kon wat ik al lang wilde. Ik ben Bodi Zorg erg dankbaar”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

  Uploaden CV

  niet verplicht