BODI Zorgt groeit, doe je mee?

Met team BODI Zorgt (BODI) hebben wij een vacature voor een ambitieuze Manager.

BODI groeit, en dat willen wij de komende jaren voortzetten. De BODI uitzend- en detachering filosofie in de zorgbranche is in 2017 ontstaan en heeft nu al 2 keer de FD Gazelle-prijs voor snelst groeiende bedrijven van Nederland in ontvangst mogen nemen, hier zijn wij super trots op. De Manager (ook wel Teamleider / Leidinggevende genoemd) bij BODI heeft dan ook een gave uitdaging: ook voor de komende jaren deze prijs in de wacht slepen.

 • Werklocatie: Ons hoofdkantoor te Beers (N.Br)
 • Omvang: Fulltime

 

Vrijheid van ondernemen

In je functie als Manager bij BODI krijg je de vrijheid om ondernemend bezig te zijn waarbij je verantwoordelijk bent voor het commerciële resultaat van BODI.

Je stelt een jaarplan op en stemt deze af met de directie. Je coördineert en verbetert (waar nodig) de structuur van het team en bewaakt daarbij de kernwaarden van BODI. Hierbij maak je de vertaalslag tussen de kwaliteit van onze dienstverlening, onze waarden en hoe dit resulteert in een gezond en toekomstbestendig bedrijf.

Samen met het team van recruiters en accountmanagers (/intercedenten) ga je de regio veroveren en nieuwe omzet genereren. De commerciële resultaten rapporteer je aan de directie.

Coaching van collega’s

Als Manager geef je dagelijks leiding aan een gedreven en enthousiast team bestaande uit een recruiter en twee accountmanagers. Je inspireert en motiveert hen om zodoende boven zichzelf uit te stijgen en bent de leidinggevende bij wie ze altijd terecht kunnen. Je stelt persoonlijke HR doelen, voert beoordelings- en evaluatiegesprekken en zorgt ervoor dat je collega’s groeien in hun functie en als mens.

Je draagt zorg voor een prettige werksfeer en teamgevoel. Met jouw team behaal jij de mooiste resultaten (en die worden zeker gevierd)!

Relatiebeheer 

Als Manager heb je tevens commerciële verantwoordelijkheid. Je legt contact met en bezoekt potentiële klanten en breidt bestaande relaties uit om het klantportfolio te vergroten.

Het over brengen van de BODI filosofie bij potentiële klanten zie je als een gave uitdaging die je niet uit de weg gaat. Hierbij zie je kansen en weet je hen met jouw persoonlijkheid aan ons te binden.

Boeien en binden van zorgtoppers

Onze andere ‘klanten’ zijn de BODI zorgtoppers, zonder hen hebben wij geen bestaansrecht. Jouw open en aanspreekbare karakter geeft hen een vertrouwd gevoel en borgt hun werknemerstevredenheid. Ook hier identificeer je kansen en mogelijkheden om ons netwerk verder te vergroten.

Jouw persoonlijke coachingstraject

Ontwikkeling van alle collega’s staat bij BODI centraal, dit geldt ook voor jou. Je start direct met een coachingstraject met een externe coach, waarbij professionele ontwikkeling en handvatten om je rol nog beter in te kleden centraal staan. Dit traject is niet ‘volgens het boekje’, maar is écht toegespitst op jou. Je krijgt inzage waar je kracht ligt maar ook wat je valkuilen zijn.

Functie-eisen*

 • Je bent in bezit van een HBO diploma (in de richting van commerciële economie, communicatie of HR) of aantoonbare werk- en denkniveau uit werkervaring,
 • Je bent zeer ervaren (als senior of leidinggevende) in de uitzend- en/of detacheringsbranche en hebt affiniteit met de zorgsector,
 • Je bent een natuurlijk leider, weet collega’s te inspireren en motiveren en zet ze in hun kracht,
 • Je hebt een sterke commerciële drive en ziet acquisitie als een uitdaging,
 • Je bent eerder succesvol gebleken in het stellen en realiseren van ambitieuze doelen. Tevens lukt het je om regelmatig even uit de operatie te stappen om de tactische en strategische doelen te evalueren en rapporteren,
 • Ervaring met ZZP-bemiddeling is een sterke pré.

*Een vaardigheden en competentietest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

What’s in it for you? Ons aanbod

Je krijgt van ons een salaris dat is afgestemd op je ervaring en achtergrond, 25 vakantiedagen, een auto, telefoon en laptop. Daarnaast krijg je leuke collega’s en een dynamische werkomgeving [lees: bij tijd en wijlen veel stress, het is immers de uitzendbranche]. Het voornaamste wat we je willen bieden zijn mogelijkheden, kansen om te ontwikkelen en initiatief te nemen, verantwoordelijkheid (durven) te nemen (en fouten te maken) om zodoende samen jouw en onze ambities af te stemmen en waar te maken.

In het kort over BODI

Wij zijn een HR bemiddelaar met hart voor ons vak. Als BODI zorgen wij er dagelijks voor dat de zorginstellingen goede zorg kunnen leveren; indirect betekent dit dat zorgbehoevenden goede zorg krijgen en zorgcollega’s een leuke collega erbij krijgen. Ons werk is enorm waardevol en mooi!

Mooi, nu zit het formele stuk er op!

Ondanks bovengenoemde functieomschrijving vinden wij je vlotte persoonlijkheid, positiviteit en gedrevenheid belangrijk. De uitzendbranche is en blijft een stressvolle wereld, de vrijdagmiddagborrel is daarom (bijna) net zo belangrijk als de nadruk op het boeken van resultaten.

Dat was het

Omdat BODI snel ontwikkelt, zijn wij hard op zoek naar iemand die zijn/haar steentje bijdraagt en naast serieus te kunnen werken, ook de slechte humor naar een volgend niveau kan tillen (zou knap zijn, af en toe is de humor echt om te huilen). Ondertussen heb je je CV al opgepoetst en up-to-date gemaakt, top! Het enige wat wij daarnaast van je nodig heb is een originele motivatiebrief voor deze vacature.

Interesse? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Je kunt je sollicitatie richten aan Karel Cremers (karel@bodi.nl). Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet onder vermelding van ‘Hallo Karel”.

Bij vragen kun je mij altijd even bellen op 0485- 311300.

Neem ook eens een kijkje bij de Over Ons op onze site, of op onze Facebook pagina en Instagram

  Uploaden CV

  niet verplicht