Vacature ervaren doktersassistent omgeving Oss!

Kent triage voor jou geen geheimen en wil jij het nieuwe gezicht worden van een huisartsenpraktijk in omgeving Oss? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er is per direct een plekje vrij gekomen voor een ervaren, gezellige doktersassistent voor drie dagen per week. Eventueel is in de loop van de tijd uitbreiding naar meer uren mogelijk. Het is fijn als jij al enige ervaring hebt met Promedico en dat jij een eigen spreekuur kan draaien. Kennis van Venapuncties is een pré! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, wij zijn er altijd voor je en gaan samen met jou voor een fijne werkplek. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé en het contact wat we met elkaar hebben is snel en laagdrempelig. Bodi komt afspraken altijd na en handelt snel. Wij willen graag weten wie jij bent, wat jij doet en vooral waarom jij dit mooie werk doet?

Hoe ziet de dag eruit?

In de ochtend start je samen met jouw collega’s de dag. De apotheek zit inpandig en samen met hun drinken jullie een kopje koffie. Om 08:00 uur begint de telefoon te rinkelen. De eerste telefoontjes komen binnen en er word van jou verwacht dat je een goede triage kan uitvoeren. Samen met jouw collega zorg je dat de agenda van de huisarts ingeplant staat en je bespreekt wat patiënten voor jouw eigen spreekuur. Om 12:00 uur heb jij even pauze en administratief overleg. De huisarts maakt jouw complimenten over de fijne werkwijze en om 13:00 uur begint jouw eigen spreekuur. Dit zal tot 15:00 uur zo zijn en jij ziet hier jouw eigen patiënten, je prikt bloed, stipt wratten aan en doet nog veel meer. Na 15:00 uur werk jij de mail bij en zorg je dat de laatste patiënten voorzien worden van een kopje koffie of thee. Ook zorg jij ervoor dat als jij weer naar huis gaat de wachtkamer er weer fijn en opgeruimd bij staat. Om 17:00 uur zit jou dienst erop en mag jij met een voldaan gevoel naar huis! Wat heb je een fijne dag gehad!

Wat verwachten we van jou:

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oss
 • Je hebt je opleiding doktersassistent niveau 4 afgerond;
 • Je hebt recente werkervaring in de huisartsenzorg;
 • Je bent zelfstandig en stressbestendig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift;
 • Een hart voor de huisartsenzorg;
 • Triage diploma is een pré.

Dit is wat je van Bodi mag verwachten:

 • Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons;
 • Leuke werkzaamheden in de huisartsenzorg, waarbij de patiënt centraal staat;
 • Verloning volgens CAO Huisartsenzorg;
 • De mogelijkheid tot een vast contract;
 • Gezelligheid en persoonlijke begeleiding.

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

 T: 0485 311 300  E: lisanne@bodi.nl

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht

 

Uploaden CV

niet verplicht