Hey jij! Wil jij graag werken in de omgeving van Arnhem?

Hier ben je helemaal op jou plek. Dat jij alles op alles zet op elke dag voor deze bewoners prettig te maken, vinden wij bewonderenswaardig. BODI is opzoek naar enthousiaste Helpende, Verzorgende en Verpleegkundige voor deze gezellige zorginstelling in Arnhem.

BODI vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. We begeleiden je gedurende het gehele proces. In het gesprek bewaken we je wensen en behoefte.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

 • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Verloning volgens CAO VVT
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi kan verwachten : 

 • Mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg
 • Invulling n.a.v. jouw wensen en behoefte
 • Meelevend team vanuit BODI

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Ellen: “Binnen twee dagen had ik een werkplek waar ik me helemaal thuis voelde. Zeker een aanrader!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze  BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht