Uitdagende baan in een sfeervol en klassiek klooster in Boxmeer

Ben jij op zoek is naar een uitdagende baan in een sfeervol en klassiek klooster in Boxmeer? Ben je daarnaast op zoek naar flexibiliteit binnen je baan en heb je hart voor de zorg? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

BODI is op zoek naar een zorgtopper die perfect zal passen binnen het gezellige team in deze mooie zorginstelling in Boxmeer. Deze werkplek hecht waarde aan vroeger. Dit zie je terug in én om het gebouw. Denk hierbij aan de nostalgische inrichting van de woonkamers en de sfeer die het gebouw uitstraalt. Zodoende voelen de cliënten zich helemaal op hun plek hier. Aan jou de eer om het de cliënten nog meer naar de zin te maken.

Deze functie is geheel naar eigen wens in te vullen. Je bepaald dus ook zelf of je op een PG of somatische afdeling wil werken. Daarbij gaan wij samen met jou op gesprek bij de zorginstelling en is ons doel tijdens dit gesprek om een perfecte match samen te stellen.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
 • Verloning volgens CAO VVT

Zie jij jezelf al helemaal op deze bijzondere werkplek in Boxmeer werken én ben jij helpende, verzorgende (IG) of verpleegkundige? Neem dan zeker contact met ons op.

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “BODI zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht