Thuiszorgtopper gezocht in ’s Hertogenbosch

Voor een fijne thuiszorgorganisatie in ’s Hertogenbosch zijn wij opzoek naar een echte zorgtopper die weet van aanpakken. De zorgorganisatie in ’s Hertogenbosch kenmerkt zich door echt te staan voor zorgtoppers en klanten. De organisatie in ’s Hertogenbosch waardeert alle zorgtoppers en laat dit ook merken. Ze vinden het fijn als zorgtoppers zichzelf blijven uitdagen en stimuleren dit ook. Bij de zorgorganisatie draait het om mensen, persoonlijke aandacht en de kans om vrij en zelfstandig te blijven leven. Voel jij je nu thuis in deze organisatie lees dan snel verder.

We maken graag kennis met jou! Bodi gaat met je mee op gesprek en wij staan klaar voor jouw werkwensen en behoeften. Je vindt bij Bodi de perfecte combinatie tussen werk en privé. Geheel in balans! Laagdrempelig en warm. Ons doel is dat jij je fijn voelt en met een goed gevoel naar je werk gaat! Wij nemen jou graag op in ons warme bad en laten jou graag de voordelen van werken bij Bodi ervaren.

Hoe ziet jou dag eruit?

Vanmorgen start jou ochtenddienst samen met jou collega’s. Je hebt een korte dienst tot één uur. Je overlegt welke route je vandaag gaat nemen en bespreekt met collega’s welke bijzonderheden er zijn vandaag. Mevrouw Davids moet opnieuw gekatheteriseerd worden en dit mag jij doen vandaag. Je start dan ook maar meteen bij mevrouw Davids want hier gaat wat meer tijd inzitten dan normaal. Als je alle cliënten verzorgt hebt ga je nog even terug naar mevrouw Davids, dit doe je om even te checken of het goed zit en goed gegaan is. Aan het einde van jou dienst vul je de overdracht in voor jou collega’s. Iedereen is geholpen en verzorgt en met een fijn gevoel ga jij daarna naar huis. Nog de hele middag de tijd om lekker in de tuin te werken.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, helpende/verzorgende IG/verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht