Regio Wanroij vraagt zorgkanjers!

Voor de zorgvragers in de regio Wanroij is BODI op zoek naar zorgkanjers! Zo zoeken wij MBO- en HBO-Verpleegkundige die zorg aan bed verlenen en hiernaast coördinerende taken uitvoeren. Dit betekent dat je hen bijstaat in alle zorgvragen en ook motiveert om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Ook vragen wij Verzorgende IG’ers die de cliënt verzorgen door het uitvoeren van het zorgplan. Als IG’er voer je verpleegtechnische handelingen uit en zorg je voor een prettige leefomgeving voor de cliënt. Als Helpende Plus ondersteun je de IG’er en verzorg je de ADL van de zorgvrager. Om als helpende plus te starten is het belangrijk dat je medicijnen mag controleren en toedienen.

De zorginstelling waar je komt te werken is open en heeft aandacht voor de cliënt. Deze cliënt kun je zowel in de zorginstelling verzorgen als thuis (zowel intra- als extramuraal). Hierin is jouw voorkeur bepalend. Ook het aantal uren stemmen we samen af en kan variëren van 0 tot 32 uur per week.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

  • Een afgerond zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door BODI gebeld en na twee tot drie dagen had ik een werkplek waar ik het erg naar mijn zin heb. Momenteel volg ik zelfs de opleiding tot Verzorgende IG. Zonder BODI was ik nooit zo ver gekomen. Bedankt BODI!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

    Uploaden CV

    niet verplicht