Vacature Recruitment Marketeer

Word jij enthousiast van Recruitment én Marketing? Ben jij thuis in online recruitment, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie en wil je hier een koersbepalende rol in spelen bij een ambitieus en groeiend bedrijf? Dan word jij de nieuwe collega bij Bodi Zorgt, want wij bieden je die ondernemende rol!

Wat ga je als Recruitment Marketeer doen?

De rol van Recruitment Marketeer binnen Bodi Zorgt is nieuw. Jij wordt de drijvende factor achter onze marketingstrategie. Je bent onderdeel van het recruitmentteam en gaat bezig met het opstellen van strategische marketingdoelstellingen en KPI’s. Je ontwikkelt een plan, rolt deze uit en brengt deze operationeel mee ten uitvoer in het (online) recruitment proces. Je adviseert en ondersteunt het team bij het werven en binden van de beste talenten. Wat houdt dit in?
 • Je brengt de candidate journey in kaart en optimaliseert deze. Jij weet wat er speelt vanaf het eerste contactmoment en verzekert dat iedere zorgprofessionele de beste Bodi-beleving heeft,
 • Je ontwikkelt strategische marketingdoelstellingen, de communicatiestrategie en vertaalt deze naar recruitment KPI’s teneinde tientallen nieuwe zorgprofessionals per jaar te werven,
 • Je rolt de communicatiestrategie uit en zorgt dat we de juiste systemen hebben en deze zijn ingericht,
 • Je draait campagnes, meet en beheert budgetten en KPI’s en spart met collega’s over verbeteringen. Met jouw kennis en expertise weet je samen met hen tot de juiste acties te komen,
 • Met jouw creativiteit en verbindende vaardigheden neem je je collega’s mee in jouw ideeën. Je coördineert externe leveranciers zodat we een optimale candidate journey hebben en onze conversie verhogen.
Kort gezegd, jij optimaliseert onze propositie en zorgt dat deze bij de juiste kandidaten terecht komt én aanspreekt. Door jouw creatieve, commerciële en ondernemende instinct voel je je als een vis in het water bij het opzetten van deze essentiële rol in het bedrijf.

Wie zijn wij?

Bodi Zorgt brengt Zorg, Ambitie en Talent samen. Als detacheringsbureau in de zorg stellen wij de zorgprofessional centraal. Een blije medewerker betekent immers een blije klant, andersom is dat niet altijd zo. Wij zijn volop in ontwikkeling en willen wij dat de komende jaren graag uitbouwen met energieke en gedreven collega’s. Wij zoeken resultaatgerichte talenten die energie krijgen van brede uitdagingen, die wil lachen, succesvol zijn en de ambitie hebben om door te groeien in het bedrijf.

Wie ben jij?

Het allerbelangrijkste vinden wij je karakter: succesgericht, doorzettingsvermogen, humor, ambitie, sociaal en in staat zijn energie te krijgen van én te geven aan de mensen in je team!
Verder, voor de functie van Recruitment Marketeer:
 • Heb je een afgeronde relevante HBO-opleiding,
 • Ben je een innovatieve, data-gedreven recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiespecialist,
 • Heb je ten minste drie jaar relevante ervaring
 • Beschik je over een ondernemend en overtuigend karakter, ben je verbindend en communicatief en inhoudelijk sterk.

Heb je wel de achtergrond, maar nog niet de ervaring?

Heb jij wel de opleiding en ambitie, maar mis je nog net die paar stappen in je carrière om deze rol te ownen? Dan ook horen wij graag van jou! Voor jou als talentvolle Junior Recruitment Marketeer begin je eerst in het operationele gedeelte en werk je mee aan de strategische recruitment en marketingplannen. Wij praten je graag bij over deze functie.

Ons aanbod:

 • Een salaris tussen €2.700 en €3.700 (afhankelijk van ervaring en leeftijd),
 • Een fulltime baan (32-40 uur) op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd,
 • Sowieso liggen de laptop en telefoon al klaar voor je,
 • Ook die leuke auto kunnen wij voor je regelen,
 • Pensioen? Ook geregeld. En zorgverzekering? Die ook, als je die nog niet hebt.
 • Kansen! Allerbelangrijkst vinden wij groei, ontwikkeling en een gave toekomst. Laat het zien, geeft het aan, dan gaan we het doen!

Interesse? Solliciteer dan snel!

Stuur een creatief bericht aan Karel Cremers (karel@bodi.nl). Een CV vinden wij ook wel handig, dus als je die wilt mailen onder vermelding van “Hallo Karel” zou dat top zijn.
Bij vragen kun je mij altijd bellen op o6 5333o439 of het team op 0485 311 300
Neem ook eens een kijkje bij de Over Ons op onze site, of op onze Facebook pagina en Instagram.