Hallo zorgtopper!
Mijn naam is Elles Cocu
en sta graag voor je klaar!

Dagelijks houd ik mij bezig met het vinden van de juiste match tussen zorgtoppers en al onze leuke zorgrelaties. Ik word helemaal gelukkig als ik zorgtoppers kan helpen met het vinden van een nieuwe baan. Een fijne baan waar je als zorgtopper helemaal op je plek zit en waarbij balans is tussen werk en privé.

Wil je nu ook een fijne baan in de zorg of ben je op zoek naar zorgtoppers voor jouw team? Laat het ons weten, we helpen je graag!
E: elles@bodi.nl T:0485-311300

Hai zorgtopper!
Mijn naam is Marijn van Spijk. Met mijn ervaring uit de zorg, weet ik wat belangrijk is voor onze zorgtoppers!

Binnen BODI ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe zorgtoppers. Ik haal voldoening uit het contact met zorgtoppers. Met mijn achtergrond uit de zorg vind ik het belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij of zij is. Deze ervaring maakt dat ik weet wat er in de belevingswereld van zorgtoppers omgaat.

De lijntjes zijn kort en de belangstelling is groot. Ik heb er ontzettend veel zin in om nieuwe zorgtoppers blij te kunnen maken met een nieuwe baan!
Wellicht tot binnenkort!  E: marijn@bodi.nl T:0485-311300

Hallo zorgtopper!
Mijn naam is Lisanne Wiendels en mijn focus ligt op het opstarten van een super leuk nieuw project!

In de toekomst zal ik doktersassistentes gaan bemiddelen naar een nieuwe baan binnen diverse huisartsenpraktijken. Bodi zal hierbij een ondersteunende rol spelen voor zowel de doktersassistentes als huisartsenpraktijken. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Mocht je vragen hebben of op zoek zijn naar een leuke baan binnen de zorg, neem dan gerust contact met ons op! E: lisanne@bodi.nl T:0485-311300

Hallo zorgtoppers!
Mijn naam is Iris Ziemke Peeters en ik zou je graag het warme bad van Bodi laten ervaren.

Bij Bodi ga ik aan de slag met de werving en selectie van onze zorgtoppers! Met mijn achtergrond uit de zorg kan ik me helemaal inleven in het gevoel van onze zorgtoppers! Mensen met een hart van goud!
Het is een warm bad bij bodi en ik hoop dit, jullie zorgtoppers, ook te mogen laten beleven. Ben je opzoek naar een nieuwe baan? Kom dan eens gezellig langs voor een kopje koffie!
Tot snel!

E: iris@bodi.nl T:0485-311300

bodi staat voor

icon1

Balans
Een goede balans tussen je baan en je thuis is belangrijk. Want meer evenwicht schept rust. Je bepaalt zelf hoeveel uur je beschikbaar bent. Je agenda, je reistijd, de diensten die je draait en het soort werk dat je doet stemmen we helemaal af op jou.

icon2

Interesse
Wij hebben oprechte interesse in jou en accepteren je zoals je bent. Omdat we goed naar jouw verhaal luisteren, staan we altijd voor je klaar. We ondersteunen je zelfs bij uitdagende (privé) situaties.

icon3

Ontdekken
Samen met jou en onze opdrachtgevers ontdekken we waar jij op je plek bent. Waar je persoonlijk en professioneel kunt groeien en dromen kunt waarmaken. Dit avontuur gaan we samen aan.

icon4

Doen
Jij bepaalt hoe je invulling geeft aan je baan, wij regelen het. We staan voor je klaar zodat jij kunt focussen op zorg. Je kunt op ons rekenen, altijd!

"Als onze zorgtoppers
zich thuis voelen,
gaat alle aandacht
naar cliënten."

- Jasper

"Als onze zorgtoppers
zich thuis voelen,
gaat alle aandacht
naar cliënten."

- Jasper

contact opnemen

Bodi.nl

Burg. Thijssenstraat 4
5437 AW Beers
T: 0485 3113 00
info@bodi.nl

OuderenzorgHuisartsenzorg