Hallo zorgtoppers!
Mijn naam is Iris Ziemke Peeters en ik zou je graag het warme bad van Bodi laten ervaren.

Bij Bodi ga ik aan de slag met de werving en selectie van onze zorgtoppers! Met mijn achtergrond in de zorg kan ik me helemaal inleven in het gevoel van onze zorgtoppers! Mensen met een hart van goud!
Het is een warm bad bij Bodi en ik hoop dit, jullie zorgtoppers, ook te mogen laten beleven. Ben je opzoek naar een nieuwe baan? Kom dan eens gezellig langs voor een kopje koffie!
Tot snel!

E: iris@bodi.nl T:0485-311300

Hoi Zorgtopper en collega’s bij de zorginstellingen!
Mijn naam is Monique Terwijn. Met mijn eigen ervaring in de zorg en mijn ervaring als Recruiter, verwacht ik extra goed aan te sluiten bij de zorgtoppers en zorgorganisaties. Ik hoop vele toppers en organisaties aan elkaar mogen te verbinden.

In mijn rol als Senior Recruiter help ik zorgtoppers aan een mooie baan/loopbaan in de zorg. Ik wil graag samen met jou gaan ontdekken waar jij het beste op je plek bent. Mijn doel is om vele toppers en organisaties aan elkaar mogen te verbinden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe, passende uitdaging? Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, vertel ik hierover graag meer.
Hopelijk tot snel!
E: monique@bodi.nl T 06-30984798

Hi zorgtopper en collega bij de zorginstelling, mijn naam is Karel Cremers en samen met mijn broer Jasper zijn wij de grondleggers van Bodi.

Mijn rol binnen deze mooie organisatie is voorbereid zijn op de toekomst en het altijd verbeteren van de aansluiting met ‘de klant’, waarmee wij zowel de zorgtoppers als de zorginstelling bedoelen.

Heb je hier ideeën over? Bel me dan gerust eens op, ik sta open voor suggesties en nieuwe ideeën! E: karel@bodi.nl T:0485-311300

Ha zorgtopper,
ik ben Jasper Cremers, samen met Karel zijn wij in 2014 met een ideetje gestart wat in 2017 leidde tot het ontstaan van de Bodi-gedachte.

Binnen Bodi houd ik mij bezig met operationele zaken, van het zorgen dat al onze certificeringen op orde zijn tot het bepalen van het jaarplan, bijbehorende doelen en het borgen van de Bodi filosofie. Wil je graag weten waar Bodi voor staat en waar wij naar toe willen? Stuur me dan gerust een berichtje.

E: jasper@bodi.nl T:0485-311300

bodi staat voor

icon1

Balans
Een goede balans tussen je baan en je thuis is belangrijk. Want meer evenwicht schept rust. Je bepaalt zelf hoeveel uur je beschikbaar bent. Je agenda, je reistijd, de diensten die je draait en het soort werk dat je doet stemmen we helemaal af op jou.

icon4

Doen
Jij bepaalt hoe je invulling geeft aan je baan, wij regelen het. We staan voor je klaar zodat jij kunt focussen op zorg. Je kunt op ons rekenen, altijd!

icon3

Ontdekken
Samen met jou en onze opdrachtgevers ontdekken we waar jij op je plek bent. Waar je persoonlijk en professioneel kunt groeien en dromen kunt waarmaken. Dit avontuur gaan we samen aan.

icon2

Interesse
Wij hebben oprechte interesse in jou en accepteren je zoals je bent. Omdat we goed naar jouw verhaal luisteren, staan we altijd voor je klaar. We ondersteunen je zelfs bij uitdagende (privé) situaties.

"Als onze zorgtoppers
zich thuis voelen,
gaat alle aandacht
naar cliënten."

- Jasper

"Als onze zorgtoppers
zich thuis voelen,
gaat alle aandacht
naar cliënten."

- Jasper

contact opnemen

Bodi.nl

Burg. Thijssenstraat 4
5437 AW Beers
T: 0485 3113 00
info@bodi.nl