Hallo jij!
Mijn naam is Iris Ziemke Peeters en ik zou je graag het warme bad van Bodi laten ervaren.

Binnen BodiZorgt ben ik werkzaam als intercedent en koppel ik met heel veel plezier kandidaat en klant aan elkaar. Het belangrijkste voor jou vindt ik het werkgeluk! Jij moet happy zijn met de top werkplek die wij jou bieden.

Ben jij op zoek naar een droombaan? Laten we eens een kop thee drinken om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Tot snel!

E: iris@bodi.nl T:06 208 300 75

Hoi Zorgtopper en collega’s bij de zorginstellingen!
Mijn naam is Monique Terwijn. Met mijn eigen ervaring in de zorg en mijn ervaring als Recruiter, verwacht ik extra goed aan te sluiten bij de zorgtoppers en zorgorganisaties. Ik hoop vele toppers en organisaties aan elkaar mogen te verbinden.

In mijn rol als Senior Recruiter help ik zorgtoppers aan een mooie baan/loopbaan in de zorg. Ik wil graag samen met jou gaan ontdekken waar jij het beste op je plek bent. Mijn doel is om vele toppers en organisaties aan elkaar mogen te verbinden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe, passende uitdaging? Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, vertel ik hierover graag meer.
Hopelijk tot snel!
E: monique@bodi.nl T 06-30984798

Hallo JIJ!
Mijn naam is Silvia Thijssen. Met mijn ruime ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche als Recruiter verwacht ik de juiste zorgtoppers aan de zorginstelling te koppelen.

In mijn rol als Senior Consultant help ik zorgtoppers aan een mooie baan/loopbaan. Ik ga graag het gesprek met je aan om te kijken welke mooie uitdaging het beste bij je past, zodat we samen kunnen ontdekken welke plek het beste bij je past. Mijn doel is om de beste match te maken!

Ben je op zoek naar een nieuwe passende uitdaging? Laten we eens samen koffie en/of thee gaan drinken om samen te kijken naar die mooie uitdaging!
Tot snel.

E: silvia@bodi.nl T:06-82539012

Hallo topper,
Mijn naam is Danique Albers en ik verwelkom je in ons top team.
Bij Bodi ben ik werkzaam in de back office en verzorg ik samen met jou de uren, de salarisadministratie en ik zorg ervoor dat ik jou help met de administratieve vragen die jij hebt.

Bodi is een familie bedrijf en ik hoop dat ik jou dat zelfde mag laten ervaren als dat ik elke dag ervaar. Kan ik jou helpen met jouw vraag? Tot snel!

E: danique@bodi.nl T:0485 311300

Hallo zorgtopper,
Mijn naam is Imara en ik leer je graag beter kennen.

Bij BodiZorgt ben ik verantwoordelijk samen met mijn collega Danique voor de administratie binnen BodiZorgt. Ik hoop je te leren kennen en je verdere vragen over de administratie te kunnen helpen.

Kom je binnenkort een kop koffie drinken?

E: imara@bodi.nl T 0485-311300

Hi zorgtopper en collega bij de zorginstelling, mijn naam is Karel Cremers en samen met mijn broer Jasper zijn wij de grondleggers van Bodi.

Mijn rol binnen deze mooie organisatie is voorbereid zijn op de toekomst en het altijd verbeteren van de aansluiting met ‘de klant’, waarmee wij zowel de zorgtoppers als de zorginstelling bedoelen.

Heb je hier ideeën over? Bel me dan gerust eens op, ik sta open voor suggesties en nieuwe ideeën! E: karel@bodi.nl T:0485-311300

Ha zorgtopper,
ik ben Jasper Cremers, samen met Karel zijn wij in 2014 met een ideetje gestart wat in 2017 leidde tot het ontstaan van de Bodi-gedachte.

Binnen Bodi houd ik mij bezig met operationele zaken, van het zorgen dat al onze certificeringen op orde zijn tot het bepalen van het jaarplan, bijbehorende doelen en het borgen van de Bodi filosofie. Wil je graag weten waar Bodi voor staat en waar wij naar toe willen? Stuur me dan gerust een berichtje.

E: jasper@bodi.nl T:0485-311300

bodi staat voor

icon1

Balans
Een goede balans tussen je baan en je thuis is belangrijk. Want meer evenwicht schept rust. Je bepaalt zelf hoeveel uur je beschikbaar bent. Je agenda, je reistijd, de diensten die je draait en het soort werk dat je doet stemmen we helemaal af op jou.

icon4

Doen
Jij bepaalt hoe je invulling geeft aan je baan, wij regelen het. We staan voor je klaar zodat jij kunt focussen op zorg. Je kunt op ons rekenen, altijd!

icon3

Ontdekken
Samen met jou en onze opdrachtgevers ontdekken we waar jij op je plek bent. Waar je persoonlijk en professioneel kunt groeien en dromen kunt waarmaken. Dit avontuur gaan we samen aan.

icon2

Interesse
Wij hebben oprechte interesse in jou en accepteren je zoals je bent. Omdat we goed naar jouw verhaal luisteren, staan we altijd voor je klaar. We ondersteunen je zelfs bij uitdagende (privé) situaties.

"Als onze zorgtoppers
zich thuis voelen,
gaat alle aandacht
naar cliënten."

- Jasper

"Als onze zorgtoppers
zich thuis voelen,
gaat alle aandacht
naar cliënten."

- Jasper

contact opnemen

Bodi.nl

Burg. Thijssenstraat 4
5437 AW Beers
T: 0485 3113 00
info@bodi.nl