Oproepwerk in de ouderenzorg

BODI zoekt altijd naar ervaren en startende zorgkanjers die beschikbaar zijn voor oproepwerk in de ouderenzorg! Deze vacature staat open bij alle zorginstellingen waar wij contact mee hebben. Dit betekent dat wij oproepwerk in de ouderenzorg beschikbaar hebben van de regio Tilburg tot Arnhem tot Venlo en alles daar tussen in. 

Als oproepkracht krijg je eens per maand een openstaande lijst met beschikbare diensten. Je kunt dan zelf aangeven welke dienst je wilt en kunt werken. Heeft de zorginstelling per direct een openstaande dienst? Ook dan krijg je bericht van ons. Je bent altijd vrij om te bepalen welke diensten je wel en niet wilt werken. Dit zorgt dus voor optimale flexibiliteit!
Het oproepwerk staat open voor de functies: Verzorgende IG’s;   MBO-Verpleegkundige;   HBO-Verpleegkundige.
Ben jij op zoek naar een flexibele indeling van je diensten of zoek je werk voor een beperkt aantal uren extra om je horizon te verbreden of de huishoudt aan te vullen? Laat het ons snel weten!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat  verwachten  we  van  jou  :

  • Een afgerond zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “BODI kijkt echt naar wat jij wil”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

    Uploaden CV

    niet verplicht