Zorgtopper op oproepbasis gezocht in Venlo

Zelf aan het roer! Bepaal jij graag jouw eigen werktijden en dagen en vind jij de balans tussen werk en privé erg belangrijk? Dan is werken als oproepkracht bij Bodi dé plek voor jou.

Waar ga je werken?

Ben jij die enthousiaste zorgtopper die wij zoeken? Weet jij het werken je snel eigen te maken en heb jij een echt zorghart. Dan willen wij jou graag verwelkomen in ons team. Wij zijn opzoek naar een zorgtoppers die flexibel is, zich graag van zijn of haar beste kant laat zien, een hart heeft voor al die lieve cliënten die de aandacht en zorg verdienen die ze nodig hebben! Oh ja en nog een klein puntje je houdt van carnavallen en Limburgse muziek? Een echt pluspunt voor de cliënten hoor!

Nog een klein pluspuntje, je komt bij een gezellig team te werken wat altijd voor jou klaar staat. Je mag je eigen dagen bepalen en nee zeggen tegen een dienst,  je hebt zo een goede balans tussen werk en privé. Zorgtoppers zijn nu harder nodig dan ooit dus je kunt snel aan de slag. De lijntjes zijn kort en meestal draai jij de eerste dienst binnen een paar dagen. Bodi wordt ook wel omschreven als een warm bad waar iedereen welkom is. Voel jij je helemaal op je plek bij een organisatie als Bodi lees dan snel verder!

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Vandaag ga jij werken in Venlo , het is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een somatische aandoening. Je mag je melden in de woonkamer van de woning en hier staat Anne al op jou te wachten. Jullie gaan vandaag samen aan de slag om de 6 cliënten te verzorgen en daarna samen te ontbijten. Het voordeel van werken als oproep kracht is dat je altijd werkt in teamverband! Je staat er nooit alleen voor. In de middag gaan de cliënten naar de gym. Jij mag als begeleider mee en helpt één van de cliënten met de ontspanningsoefeningen. Daarna komt de avondploeg jou aflossen. Wij vanuit Bodi zijn benieuwd hoe het gegaan is. Vond je het leuk en heb je een beetje zin in morgen? Je werkt morgen een dienst op een PG afdeling waar ze allemaal al uitkijken naar jou komst.

 

Wat verwachten we van jou :

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende Plus, Verzorgende IG , Verpleegkundige niveau 4,  (of hoger);
 • Geldige BIG registratie;
 • Recente werkervaring in de zorg;
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen);
 • Een hart en passie voor de zorg;

Dit is wat je van Bodi mag verwachten :

 • Balans tussen werk en privé;
 • Samen ontdekken waar jij het beste op je plek bent;
 • Mogelijkheid tot een vast dienstverband of oproepcontract;
 • Wij stemmen met jouw een rooster af dat aansluit bij jouw ideale werkdagen;
 • Jij hebt de regie. Je mag dus ook nee zeggen tegen een bepaalde dienst;
 • Ook maken wij ons hard zodat jij de diensten kunt draaien (ochtend, avond, nacht) die jij graag wenst;
 • De werkzaamheden doen waar jíj energie van krijgt en waarbij de zorgbehoevende centraal staat;
 • Een team vanuit Bodi dat interesse heeft in jou (!) en díe extra stap zet voor jouw zorg en welzijn;
 • Korte lijntjes met gemakkelijke communicatie via Whatsapp. Stuur ons een appje en wij staan voor je klaar;
 • Salaris conform cao, maar belangrijker: wij zoeken de aansluiting bij jouw werkervaring, wensen en competenties;

Over Bodi

Zorg draait om aandacht! Jij geeft aandacht aan je cliënten en Bodi Zorgt heeft aandacht voor jou; jou als persoon en je werk-privé balans.Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een collega en helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en belangrijk: jouw privé- en thuissituatie.

Wij gaan graag met jou in gesprek en begeleiden jou naar deze mooie werkplek.

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en/of het werken bij Bodi? Neem dan snel contact met ons op.

T: 0485 311 300  E: monique@bodi.nl of stuur een appje naar 0630984798

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Ik ben hun erg dankbaar voor alle moeite.”
Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze Facebookpagina  https://www.facebook.com/BodiZorgt/

Over ons: https://www.bodi.nl/over-ons/