Oproep zorgtopper gezocht in Limburg

Ben jij die enthousiaste zorgtopper die wij zoeken? Weet jij het werken je snel eigen te maken en heb jij een echt zorghart. Dan willen wij jou graag verwelkomen in ons team. Wij zijn opzoek naar iemand die flexibel is, zich graag van zijn of haar beste kant laat zien, een hart heeft voor al die lieve cliënten die de aandacht en zorg verdienen die ze nodig hebben! Oh ja en nog een klein puntje je houdt van carnavallen en Limburgse muziek? Een echt pluspunt voor de cliënten hoor!

Nog een klein pluspuntje, je komt bij een gezellig team te werken wat altijd voor jou klaar staat. Je mag je eigen uren bepalen en je hebt een echte balans tussen werk en privé. Zorgtoppers zijn nu harder nodig dan ooit dus je kunt snel aan de slag. De lijntjes zijn kort en meestal draai jij de eerste dienst binnen een paar dagen. Bodi wordt ook wel omschreven als een warm bad waar ieder welkom is. Voel jij je helemaal op je plek bij een organisatie als Bodi lees dan snel verder!

Hoe ziet jou dag eruit?

Vandaag ga jij werken in Roermond, het is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een somatische aandoening. Je mag je melden in de woonkamer van de woning en hier staat Anne al op jou te wachten. Jullie gaan vandaag samen aan de slag om de 6 cliënten te verzorgen en daarna samen te ontbijten. Het voordeel van werken als oproep kracht is dat je altijd werkt in teamverband! Je staat er nooit alleen voor. In de middag gaan de cliënten naar de gym. Jij als begeleider mag mee en helpt een van de cliënten met de ontspanningsoefeningen. Daarna komt de avondploeg jou aflossen. Team Bodi is benieuwd hoe het gegaan is. Vond je het leuk en heb je een beetje zin in morgen? Je werkt morgen in Herten op een PG afdeling waar ze allemaal al uitkijken naar jou komst.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, helpende/verzorgende IG/ verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht