Oproep zorgtopper gezocht in Gelderland

Wij zijn opzoek naar een echte spin in het web met een hart van goud. Je vind het leuk om veel afwisseling in werk te hebben en meerdere kanten van de zorg te ontdekken en leren kennen. In Gelderland zijn veel oproepdiensten open waar jij zou kunnen starten. De cliënten vinden het heerlijk om fijn in het zonnetje gezet te worden en te genieten van de aandacht die ze krijgen. Jij bent de zorgtopper die vele organisaties zo hard kunnen gebruiken nu.

 De vacature staat open voor Helpende (Plus), Verzorgende (IG) en Verpleegkundige in de omgeving Gelderland. We luistern altijd naar jou wensen en behoeften. Jij staat bij ons op nummer één. De uren die je werkt mag jij zelf indelen en zo creëren we samen een perfecte balans tussen werk en privé. Wij zijn er voor jou! De contacten die we hebben met jou houden we laagdrempelig en altijd op korte termijn.  Meer weten over deze functie? Lees dan snel verder!

Hoe ziet jou dag eruit?

Jij start vandaag in de thuiszorg in Nijmegen. Jou collega’s staan in het zorgcentrum op jou te wachten om jou even een korte uitleg te geven voor je route. Je krijgt een tablet mee waar alle gegevens voor de cliënten en jou route op te zien zijn.  De ochtend vliegt voorbij. De cliënten vinden het leuk om een nieuw gezicht te zien en willen graag een praatje met je maken. Op het midden van de route bied een cliënt jou even een kopje koffie aan waar jij uiteraard even gebruik van mag maken. Je kletst wat over het mooie weer en mw. verteld uitgebreid over haar dag vandaag. Als jij vervolgens alle cliënten klaar hebt voor de dag, ga jij terug naar het zorgcentrum en wacht jij tot alle collega’s terug zijn. Jullie doen gezamenlijk nog een kopje koffie en gaan dan allemaal naar huis. In de loop van de middag belt team Bodi jou om te vragen of je een fijne dag gehad hebt. Na een kort gesprek word er besloten jou vaker hier in te gaan zetten omdat jij het zo leuk gehad hebt. Wij wensen jou veel succes voor morgen want morgen mag jij naar het zorgcentrum om intramuraal te werken.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, helpende/verzorgende IG/ verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

  Uploaden CV

  niet verplicht